مواد لازم براي 4-6 نفر:
 لوبيا چيتي /100 گرم
 لوبيا چشم بلبلي /100 گرم
 عدس/ 100 گرم
 نخود / 100 گرم
 لوبيا قرمز / 100 گرم
 گوشت گوسفند چربي دار / 1 کيلوگرم
 پياز خرد کرده/1 عدد
 ادويه /به ميزان لازم
 آرد / 125 گرم
 روغن / به ميزان لازم
 سير خرد کرده / 1 بوته
 آب نارنج / 1 پيمانه( 250 ميلي ليتر) 

 روش تهيه:
 همه ي حبوبات را از شب قبل بخيسانيد. گوشت را با پياز و ادويه بپزيد. و ريش ريش کنيد. سپس حبوبات را نيز بپزيد. حالا گوشت و حبوبات را با هم مخلوط سازيد. اکنون يک پيمانه از آرد را تفت دهيد و قدري آب به آن بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا آرد، گلوله نشود. بعد آن را به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه نمائيد. سپس سير را در روغن سرخ کنيد و به قليه بيفزائيد. درپايان، آب نارنج را اضافه کنيد و پس از چند جوش، قليه را از روي حرارت برداريد.
 يادآوري: مي توانيد قليه را با برنج هم ميل کنيد. 
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.