جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش ساک
-(1 Body) 
خورش ساک
Visitor 768
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر:
نخود / نيم کيلوگرم
گوشت گوسفندي / 1 کيلوگرم
پياز خرد کرده / 2 عدد
ادويه / به ميزان لازم
اسفناج / 3 تا 4 کيلوگرم
آرد / 500 گرم
آب نارنج / يک دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
سير / 10 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه / به ميزان لازم
روغن / به ميزان لازم
دارچين / براي تزئين

خورش ساک

روش تهيه:
نخود را با مقداري آب بجوشانيد و پوست آن را جدا کنيد.
آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با نخود، پياز و ادويه بپزيد. سپس اسفناج را درشت خرد کنيد. بعد آن را بپزيد و در صافي بريزيد تا آبش گرفته شود. حالا در قابلمه ي مناسبي، يک لا اسفناج و يک لا آرد بريزيد و به همين ترتيب، قابلمه را از اسفناج و آرد پر کنيد. اکنون روي اسفناج و آرد قدري آب بريزيد تا آن را بپوشاند. آب نارنج را نيز بيفزائيد و درِ ظرف را ببنديد تا بپزد. سپس گوشت و نخود را به اسفناج بيفزائيد؛ سير را رنده کنيد و با نمک، زردچوبه و فلفل، در روغن تفت دهيد و در خورش ساک بريزيد. اينک صبر کنيد تا غذا جا بيفتد. بعد آن را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بکشيد رويش را با دارچين تزئين نمائيد.
يادآوري: گوشت را پس از پختن، ريش ريش کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image