مواد لازم براي 2-4 نفر:
فيله ي ماهي به دلخواه / 4 عدد
نمک و فلفل / به ميزان لازم
شويد خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري
آبليمو / 1 قاشق سوپخوري
ژامبون گوشت / 4 ورق
پنير موزارلاي رنده کرده / به ميزان لازم
جعفري خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ابتدا فيله هاي ماهي را باريک برش بزنيد و روي کاغذ فويل قرار دهيد و روي آن ها نمک، فلفل، شويد و آبليمو بزنيد. سپس فويل را بپيچيد و آن را به مدت 5 دقيقه داخل ظرف آب جوش قرار دهيد. بعد بسته ي فيله را از ظرف آب درآوريد و پس از باز کردن آن، هر فيله را لاي يک ورق ژامبون بپيچيد. حالا اين پيچه ها را در ظرف نسوز چربکرده بگذاريد و روي آن ها ابتدا پنير بريزيد و بعد مقداري جعفري بپاشيد. اکنون پيچه ها را به مدت 10 دقيقه با دماي 180 درجه ي سانتيگراد در طبقه ي وسط فر( تاون) قرار دهيد تا پنير،ذوب و طلائي رنگ شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.