مواد لازم براي 2-4 نفر:
 فيله ي ماهي به دلخواه / 4 عدد
 نمک و فلفل / به ميزان لازم
 شويد خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري
 آبليمو / 1 قاشق سوپخوري
 ژامبون گوشت / 4 ورق
 پنير موزارلاي رنده کرده / به ميزان لازم
 جعفري خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري 

 روش تهيه:
 ابتدا فيله هاي ماهي را باريک برش بزنيد و روي کاغذ فويل قرار دهيد و روي آن ها نمک، فلفل، شويد و آبليمو بزنيد. سپس فويل را بپيچيد و آن را به مدت 5 دقيقه داخل ظرف آب جوش قرار دهيد. بعد بسته ي فيله را از ظرف آب درآوريد و پس از باز کردن آن، هر فيله را لاي يک ورق ژامبون بپيچيد. حالا اين پيچه ها را در ظرف نسوز چربکرده بگذاريد و روي آن ها ابتدا پنير بريزيد و بعد مقداري جعفري بپاشيد. اکنون پيچه ها را به مدت 10 دقيقه با دماي 180 درجه ي سانتيگراد در طبقه ي وسط فر( تاون) قرار دهيد تا پنير،ذوب و طلائي رنگ شود. 
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.