مواد لازم براي 2-4 نفر:
تخم مرغ پخته پوست گرفته / 6 عدد
ژامبون گوشت خرد کرده / 40 گرم
گردوي خرد کرده / 4 عدد
سس خردل/ 1 قاشق چايخوري
سرکه / 1 قاشق چايخوري
سس مايونز/ 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
پاپريکا و خيارشور براي تزئين / به ميزان لازم
روش تهيه:
تخم مرغ ها را از طول به دو قسمت تقسيم کنيد و زرده ي آن ها را در کاسه ي کوچکي بريزيد. آن گاه به کمک چنگال آن را له کنيد. سپس ژامبون و گردو را بيفزائيد و مخلوط سازيد. در ظرف ديگري، خردل، سرکه، سس مايونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و به مخلوط زرده هاي تخم مرغ اضافه نمائيد. بعد اين مايه را به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد. اکنون داخل سفيده هاي تخم مرغ را با مايه ي به دست آمده پرکنيد و روي آن را با پاپريکا و خيارشور، تزئين نمائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.