جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي سيب
-(4 Body) 
پاي سيب
Visitor 813
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل 3000 کيلو کالري
مواد لازم:
آرد/ 250 گرم
نمک/ يک دوم قاشق چايخوري
کره/ 125 گرم
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
پودر شکر/ يک دوم پيمانه
شير/ يک چهارم پيمانه
مواد لازم مياني:
سيب/ 2 تا 3 عدد
آرد/ 2 قاشق سوپخوري
شکر/ يک دوم پيمانه
دارچين/ يک دوم قاشق چايخوري
جوز هندي/ يک هشتم قاشق چايخوري
نمک/ يک هشتم قاشق چايخوري
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ و زعفران دمکرده جهت رومال/ به مقدار لازم
روش تهيه:
آرد سفيد، نمک و کره را با هم ترکيب نماييد و با دست مالش دهيد تا ذرات آرد دانه دانه شود. سپس زرده تخم مرغ را افزوده، پودر شکر را نيز با شير کاملاً مخلوط کنيد و با آرد ترکيب نماييد تا خمير به دست نچسبد. حالا خمير را به مدت نيم تا يک ساعت در کيسه فريزر قرار دهيد و در يخچال بگذاريد. پس از اين زمان، نيمي از خمير را روي سطح آرد پاشيده باز کنيد و به آرامي خمير را در قالب قرار دهيد. سپس مواد مياني را آماده کنيد و درون قالب بريزيد. آنگاه بقيه خمير را مجدداً باز نماييد و روي مواد را بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد. در صورت دلخواه، چند گل نيز از خمير درست نماييد و براي زيبايي روي آن قرار دهيد. حالا سطح خمير را با زعفران و زرده تخم مرغ بپوشانيد و مقداري شکر دانه درشت بپاشيد. قالب را به مدت 40 تا 50 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
روش تهيه مواد مياني:
سيب ها را پوست بگيريد و خرد نماييد و در ظرف گودي با آرد، شکر، دارچين، جوز هندي، نمک و کمي آبليمو مخلوط کنيد و در قالب روي خمير بريزيد.

پاي سيب

منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image