انرژي کل 3000 کيلو کالري
مواد لازم:
آرد/ 250 گرم
نمک/ يک دوم قاشق چايخوري
کره/ 125 گرم
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
پودر شکر/ يک دوم پيمانه
شير/ يک چهارم پيمانه
مواد لازم مياني:
سيب/ 2 تا 3 عدد
آرد/ 2 قاشق سوپخوري
شکر/ يک دوم پيمانه
دارچين/ يک دوم قاشق چايخوري
جوز هندي/ يک هشتم قاشق چايخوري
نمک/ يک هشتم قاشق چايخوري
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ و زعفران دمکرده جهت رومال/ به مقدار لازم
روش تهيه:
آرد سفيد، نمک و کره را با هم ترکيب نماييد و با دست مالش دهيد تا ذرات آرد دانه دانه شود. سپس زرده تخم مرغ را افزوده، پودر شکر را نيز با شير کاملاً مخلوط کنيد و با آرد ترکيب نماييد تا خمير به دست نچسبد. حالا خمير را به مدت نيم تا يک ساعت در کيسه فريزر قرار دهيد و در يخچال بگذاريد. پس از اين زمان، نيمي از خمير را روي سطح آرد پاشيده باز کنيد و به آرامي خمير را در قالب قرار دهيد. سپس مواد مياني را آماده کنيد و درون قالب بريزيد. آنگاه بقيه خمير را مجدداً باز نماييد و روي مواد را بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد. در صورت دلخواه، چند گل نيز از خمير درست نماييد و براي زيبايي روي آن قرار دهيد. حالا سطح خمير را با زعفران و زرده تخم مرغ بپوشانيد و مقداري شکر دانه درشت بپاشيد. قالب را به مدت 40 تا 50 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
روش تهيه مواد مياني:
سيب ها را پوست بگيريد و خرد نماييد و در ظرف گودي با آرد، شکر، دارچين، جوز هندي، نمک و کمي آبليمو مخلوط کنيد و در قالب روي خمير بريزيد.
منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع