انرژي کل 3000 کيلو کالري
 مواد لازم:
 آرد/ 250 گرم
 نمک/ يک دوم قاشق چايخوري
 کره/ 125 گرم
 زرده تخم مرغ/ 1 عدد
 پودر شکر/ يک دوم پيمانه
 شير/ يک چهارم پيمانه
 مواد لازم مياني:
 سيب/ 2 تا 3 عدد
 آرد/ 2 قاشق سوپخوري
 شکر/ يک دوم پيمانه
 دارچين/ يک دوم قاشق چايخوري
 جوز هندي/ يک هشتم قاشق چايخوري
 نمک/ يک هشتم قاشق چايخوري
 آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
 زرده تخم مرغ و زعفران دمکرده جهت رومال/ به مقدار لازم 
روش تهيه:
 آرد سفيد، نمک و کره را با هم ترکيب نماييد و با دست مالش دهيد تا ذرات آرد دانه دانه شود. سپس زرده تخم مرغ را افزوده، پودر شکر را نيز با شير کاملاً مخلوط کنيد و با آرد ترکيب نماييد تا خمير به دست نچسبد. حالا خمير را به مدت نيم تا يک ساعت در کيسه فريزر قرار دهيد و در يخچال بگذاريد. پس از اين زمان، نيمي از خمير را روي سطح آرد پاشيده باز کنيد و به آرامي خمير را در قالب قرار دهيد. سپس مواد مياني را آماده کنيد و درون قالب بريزيد. آنگاه بقيه خمير را مجدداً باز نماييد و روي مواد را بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد. در صورت دلخواه، چند گل نيز از خمير درست نماييد و براي زيبايي روي آن قرار دهيد. حالا سطح خمير را با زعفران و زرده تخم مرغ بپوشانيد و مقداري شکر دانه درشت بپاشيد. قالب را به مدت 40 تا 50 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. 
روش تهيه مواد مياني:
 سيب ها را پوست بگيريد و خرد نماييد و در ظرف گودي با آرد، شکر، دارچين، جوز هندي، نمک و کمي آبليمو مخلوط کنيد و در قالب روي خمير بريزيد. 

 منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع