مواد لازم:
500 گرم برگ مو
يک پياله برنج
يک پياله لپه
500 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوري سبزي معطر
يک عدد زرده تخم مرغ
به مقدار لازم نمک و ادويه
يک عدد فلفل دلمه اي قرمز
يک عدد سيب زميني
طرز تهيه:
- برنج را با مقداري آب پخته، داخل آبکش بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
- لپه را با مقداري آب بپزيد. سپس آن را داخل آبکش بريزيد.
- سيب زميني را پخته، پوست کنده و خرد کنيد.
- سبزي معطر (نعناع، مرزه، تره) را خرد کنيد.
- گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سبزي، يک عدد زرده تخم مرغ، نمک و ادويه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهيد.
- نهايتا سيب زميني خرد شده و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن اضافه کنيد.
- از مواد وسط برگ مو بريزيد و آن را از اطراف جمع کنيد.
- فر را با حرارت 155 درجه سانتي گراد روشن کنيد.
- سيني محتوي دلمه ها را تا يک ساعت داخل فر قرار دهيد.
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 84