مواد لازم:
 500 گرم برگ مو
 يک پياله برنج
 يک پياله لپه
 500 گرم گوشت چرخ شده
 3 قاشق غذاخوري سبزي معطر
 يک عدد زرده تخم مرغ
 به مقدار لازم نمک و ادويه
 يک عدد فلفل دلمه اي قرمز
 يک عدد سيب زميني 

 طرز تهيه:
 - برنج را با مقداري آب پخته، داخل آبکش بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
 - لپه را با مقداري آب بپزيد. سپس آن را داخل آبکش بريزيد.
 - سيب زميني را پخته، پوست کنده و خرد کنيد.
 - سبزي معطر (نعناع، مرزه، تره) را خرد کنيد.
 - گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سبزي، يک عدد زرده تخم مرغ، نمک و ادويه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهيد.
 - نهايتا سيب زميني خرد شده و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن اضافه کنيد.
 - از مواد وسط برگ مو بريزيد و آن را از اطراف جمع کنيد.
 - فر را با حرارت 155 درجه سانتي گراد روشن کنيد.
 - سيني محتوي دلمه ها را تا يک ساعت داخل فر قرار دهيد. 
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 84