مواد لازم براي 10 نفر:
کره / 125 گرم
پنير خامه اي / 125 گرم
پوست ليموي رنده کرده/ 3 قاشق چايخوري
شکر / 180 گرم
تخم مرغ/ 2 عدد
آرد / 185 گرم
بيکينگ پودر / سه چهارم قاشق چايخوري
روش تهيه:
قالب کروي شکل به قطر 21 سانتيمتر را چرب کنيد و آرد بپاشيد. آنگاه قالب را تکان دهيد تا آرد اضافي آن خارج شود. سپس همه ي مواد را درون کاسه ي مناسبي بريزيد و با سرعت متوسط همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند. بعد سرعت همزن را افزايش دهيد و حدود 4 دقيقه ي ديگر مايه را هم بزنيد تا رنگش روشن شود. حالا آن را درون قالب بريزيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 160 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي يک ساعت بپزيد. بعد کيک را روي پنجره ي سيمي برگردانيد و صبرکنيد تا کاملاً خنک شود. اکنون در صورت دلخواه مي توانيد روي کيک مارمالاد زرد آلو بماليد و با خمير فوندانت، آن را تزئين کنيد.(مانند تصوير)
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.