مواد لازم:
پياز / 1عدد
نمک ،فلفل،زردچوبه وادويه / مقداري
رب گوجه فرنگي / 2قاشق سوپخوري
گوشت ماهيچه يا ران مرغ / 500گرم
آلوي خورشتي / 200گرم
هويج / 500گرم
زعفران دمکرده / 2قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش تازه / يک سوم پيمانه
گوجه فرنگي / 4-3عدد
روش تهيه:
پياز را نگيني خرد وبا مقداري روغن سرخ کنيد.سپس فلفل، ادويه وزردچوبه را بيفزاييد.کمي که تفت خورد،گوجه فرنگي را اضافه کنيدوتفت دهيد .آنگاه مرغ يا گوشت رابيفزاييدوحدود يک ليتر آب روي آن بريزيد.پس از آنکه جوش آمد، اگر از مرغ استفاده مي کنيد ،مقداري نمک افزوده،شعله را ملايم نماييد تا مرغ نيم پز شود.حالا آلوها را که از قبل خيس خورده اند ،در ظرف مرغ بريزيد تا بپزند.در اين فاصله هويج را به صورت کبريتي بسيار نازک خرد ويا با استفاده از رنده مخصوص خلال کنيد.سپس آن را با مقداري نمک وروغن روي حرارت قرار دهيد ومرتب هم بزنيد تا هويج کاملا سرخ شود.دقت کنيد که در ظرف بسته باشد تا هويج کاملا بپزد.در پايان، زعفران دمکرده را به هويج بيفزاييد .آنگاه هويج را درخورش بريزيد تا چند جوش بزند.در پايان، آب ليمو ترش را نيز اضافه نماييد .اکنون خورش را در ظرف بريزيد وباچند
عدد گوجه فرنگي سرخ شده تزئين کنيد.
منبع:دنياي تغذيه 95