شير برنج عسلي گردويي
- يک پيمانه برنج را با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا بپزد.
- دو ليوان شير به آن اضافه کنيد و آرام هم بزنيد.
- بعد از اين که شير کمي جوشيد، حرارت را خاموش کنيد.
- يک قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه نماييد.
- آن را داخل ظرف مناسب بريزيد. روي آن گردوي خرد شده بپاشيد.
سوپ عدس
- مقداري عدس را بپزيد.
- بعد از اين که عدس پخته شد، سيب زميني خرد شده را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد.
- مقداري نمک و ادويه به آن اضافه کنيد.
- بعد از اين که به غلظت مناسب رسيد، آن را داخل يک کاسه بريزيد.
- مقداري فلفل سياه، روغن زيتون و آبليمو به آن افزوده و ميل نماييد.
کوکوي کاهو
- يک بوته کاهو را به صورت کاملا ريز خرد کنيد.
- 5 عدد تخم مرغ را با مقداري نمک و ادويه خوب بزنيد.
- تخم مرغ را به کاهو اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
- روغن را داغ کنيد.
- مواد را روي آن پهن کنيد.
- بعد از اين که يک طرف آن طلايي رنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
کوفته عدس
- يک فنجان عدس را بپزيد.
- يک فنجان برنج را بپزيد.
- عدس و برنج پخته، يک عدد زرده تخم مرغ، مقداري پيازچه خرد شده، نمک و ادويه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهيد.
- از مواد گلوله هاي کوچکي درست کنيد و داخل يک ديس بچينيد.
- ديس را با حرارت 175 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
هويج پلو
- پياز را خرد کنيد. آن را داخل روغن سرخ کنيد.
- هويج را خرد کرده، به پياز افزوده، تفت دهيد.
- دو قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته، مقداري دارچين، نمک و ادويه به آن اضافه کنيد و تفت دهيد.
- يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.
- برنج را شسته، با مقدار مناسب آب به مواد اضافه کنيد.
- بعد از اين که آب برنج خشک شد، آن را دم کنيد.
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 84