مواد لازم:
آلبالو(قرمز که زياد رسيده و سياه نباشد)/1کيلوگرم
شکر (به نسبت ترشي آلبالو)/ 1/5کيلوگرم
وانيل/1/2قاشق چاي خوري
روش تهيه :
آلبالوها را شسته دم و هسته آن ها را جدا نماييد و سعي کنيد که له نشوند. سپس در ظرفي لعابي ريخته و لابه لاي آن را شکر بپاشيد و 3تا4ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد روي حرارت بگذاريد تا شکر حل شده (15تا20دقيقه)و به جوش آيد. سپس کف جمع شده بر روي شربت را بگيريد، اگر شربت خيلي رقيق بود آلبالوها را در صافي ريخته و جدا کنيد و شربت را جداگانه بجوشانيد تا به غلظت مناسب برسد، آن گاه مقداري از شربت را کنار گذاشته و به عنوان شربت آلبالو استفاده نماييد، آلبالوها را داخل بقيه شربت بريزيد بگذاريد تا چند جوش بزند. سپس کنار بگذاريد تا خنک شود پس از آن مربا را در شيشه هاي در دار ريخته و در جاي خنک نگهداري کنيد. بهتراست يک شب در همان ظرف بماند تا ضمن خنک شدن شربت جذب آلبالو شود.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59