موادلازم:
آردمعمولي / (110 گرم)3/4 پيمانه
آرد مخمردار / (35 گرم)1/4 پيمانه
پودرشکر / 1 قاشق چايخوري
کره / 90 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
مرباي زردآلو / (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
موادلازم براي رويه بيسکويت:
سفيده تخم مرغ / 1 عدد
پودر شکر / (75 گرم)1/3 پيمانه
کاکائو / 2 قاشق چايخوري
پودر نارگيل / (30 گرم) 1/3 پيمانه
بادام زميني بوداده بي نمک / (185 گرم)1 ¼ پيمانه
آردهاي الک شده و شکر را در ظرف متوسطي مي ريزيم و کره را اضافه مي کنيم، زرده تخم مرغ را هم اضافه مي کنيم خوب مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد.
خمير را در يک تابه مستطيل شکل به ابعاد 29x 19 سانتي متر که از قبل چرب شده، پهن و روي آن را صاف مي کنيم. ظرف را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم سپس مربا را به آرامي روي آن مي ريزيم و بعد هم مخلفات رويه را روي آن پخش مي کنيم. مجددا به مدت 20 دقيقه در فر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. سپس ظرف را از فر خارج مي کنيم و مي گذاريم تا بيسکويت ها خنک شوند.
تهيه رويه:
کليه مواد را در ظرفي مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت