جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي توت فرنگي
-(6 Body) 
مرباي توت فرنگي
Visitor 742
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

توت فرنگي سالم، يکدست و متوسط /2کيلوگرم
شکر /1750گرم
پودر ژلاتين/يک قاشق سوپ خوري
جوهر ليمو براي شکرک نزدن مربا/يک چهارم قاشق چاي خوري
آب براي حل کردن پودر ژلاتين /125ميلي گرم

روش تهيه :
 

بهترين روش براي درست کردن مرباهايي که تقريباً ترشي دارند استفاده از ظروف لعابي مي باشد تا رنگ مربا تيره نشود. توت فرنگي ها را درون يک ظرف پرآبي ريخته و به مدت 2دقيقه صبرکنيد تا اگر شني در توت فرنگي ها هست ته نشين شود. سپس آن ها را آهسته و به کمک دو دست از داخل آب برداشته و در سبد بزرگي ريخته و روي آن آب سرد بگيريد تا کاملاً تميز شوند. سپس کاسبرگ هاي توت فرنگي را جدا کرده، يک لايه توت فرنگي را درون ظرفي مناسب بريزيد و روي آن ها شکر بپاشيد و به همين ترتيب ادامه دهيد تا توت فرنگي ها تمام شوند. سپس به مدت 12ساعت در يخچال قرار دهيد تا آب توت فرنگي ها خارج شود. آبي را که از توت فرنگي ها خارج شده است، درون ظرفي لعابي ريخته، بجوشانيد و کف روي آن را بگيريد. بعد از غليظ شدن ، به مدت10-8دقيقه توت فرنگي ها را داخل شربت بريزيد تا مربا آماده شود. در انتها جوهر ليمو و ژلاتين حل شده را اضافه کرده و از روي حرارت برداريد بعد ازخنک شدن در شيشه هاي مخصوص مربا(شيشه هايي که درآن ها پوشش لاستيکي دارد)ريخته و براي مصرف کنار گذاريد. با تجربه اي که آموخته ام استفاده از ژلاتين حل شده در مربا از کپک زدن آن جلوگيري مي کند. شما هم يکبار امتحان کنيد حتماً ازنتيجه آن راضي خواهيد بود.
1ـ براي تهيه ژلاتين حل شده، يک قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين را در نصف پيمانه آب سرد حل کنيد سپس آن را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا ژلاتين کاملاً درآب حل شود.

منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image