مواد لازم:
گل سرخ خشک / 100گرم
شکر / 1کيلوگرم
آب/ 500ميلي ليتر
رنگ قرمز خوراکي/ يک دوم قاشق چاي خوري
روش تهيه :
شکر را همراه با آب به مدت15دقيقه روي شعله گذاشته تا به جوش آيد بعد گل سرخ را پس از تميز کردن با کمي آب سرد شسته و داخل شربت که قوام آمده بريزيد تا ده دقيقه با شربت بجوشد، سپس رنگ قرمز را اضافه کرده و آن را مخلوط کنيد. در پايان آن را با پارچه بپوشانيد و دم کنيد. وقتي سرد شد در شيشه بريزيد.
نکته :از گل تازه نيزمي توانيد استفاده کنيد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59