جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک فوري با تزيين توت فرنگي (Quick Mix)
-(1 Body) 
کيک فوري با تزيين توت فرنگي (Quick Mix)
Visitor 741
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 12 نفر:
کره ي نرم /125 گرم
شکر /120 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
آرد / 225 گرم
بيکينگ پودر / يک و يک چهارم قاشق چايخوري
شير / 60 ميلي ليتر( يک چهارم پيمانه)
مواد لازم براي تزئين کيک:
مارمالاد يا مرباي آلبالو / 160 گرم
خامه ي فرم گرفته حدود /250 گرم
توت فرنگي تازه / به ميزان لازم

کيک فوري با تزيين توت فرنگي (Quick Mix)

روش تهيه:
کره، شکر، تخم مرغ، وانيل، آرد، بيکينگ پودر و شير را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با سرعت کند همزن برقي بزنيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند(حدود 5 دقيقه). آن گاه سرعت همزن را افزايش دهيد و همزدن را ادامه دهيد تا زماني که رنگ مايه روشن شود و تقريباً حجم آن افزايش پيدا کند ( حدود 5 دقيقه).سپس مايه را درون قالب 12 تائي مافن داراي کپسول کاغذي بريزيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه يا تا زماني که کيک ها طلائي رنگ شوند، بپزيد. حالا کيک ها را روي پنجره ي سيمي بگذاريد و صبرکنيد تا خنک شوند. بعد دايره اي به قطر 4 سانتيمتر از سر هريک از کيک ها برداريد و درون حفره هاي ايجاد شده را از مرباي آلبالو پرکنيد.اکنون قدري خامه ي فرم گرفته روي آنها قرار دهيد و با برش هائي از توت فرنگي تزئين کنيد.
يادآوري: براي تهيه ي کيک هاي فوري( Quick mix) حتماً از همزن برقي استفاده کنيد و مخلوط کن يا دستگاه غذاساز را جايگزين آن نکنيد! کره ي مصرفي در اين کيک ها نبايد در حالت ذوب شدن باشد زيرا موجب سفت شدن بافت کيک مي شود. همچنين بهتر است دماي کره، شير و تخم مرغ به دماي محيط برسد و بعد مورد استفاده قرار گيرد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image