مواد لازم براي 12 نفر:
کره ي نرم /125 گرم
شکر /120 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
آرد / 225 گرم
بيکينگ پودر / يک و يک چهارم قاشق چايخوري
شير / 60 ميلي ليتر( يک چهارم پيمانه)
مواد لازم براي تزئين کيک:
مارمالاد يا مرباي آلبالو / 160 گرم
خامه ي فرم گرفته حدود /250 گرم
توت فرنگي تازه / به ميزان لازم
روش تهيه:
کره، شکر، تخم مرغ، وانيل، آرد، بيکينگ پودر و شير را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با سرعت کند همزن برقي بزنيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند(حدود 5 دقيقه). آن گاه سرعت همزن را افزايش دهيد و همزدن را ادامه دهيد تا زماني که رنگ مايه روشن شود و تقريباً حجم آن افزايش پيدا کند ( حدود 5 دقيقه).سپس مايه را درون قالب 12 تائي مافن داراي کپسول کاغذي بريزيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه يا تا زماني که کيک ها طلائي رنگ شوند، بپزيد. حالا کيک ها را روي پنجره ي سيمي بگذاريد و صبرکنيد تا خنک شوند. بعد دايره اي به قطر 4 سانتيمتر از سر هريک از کيک ها برداريد و درون حفره هاي ايجاد شده را از مرباي آلبالو پرکنيد.اکنون قدري خامه ي فرم گرفته روي آنها قرار دهيد و با برش هائي از توت فرنگي تزئين کنيد.
يادآوري: براي تهيه ي کيک هاي فوري( Quick mix) حتماً از همزن برقي استفاده کنيد و مخلوط کن يا دستگاه غذاساز را جايگزين آن نکنيد! کره ي مصرفي در اين کيک ها نبايد در حالت ذوب شدن باشد زيرا موجب سفت شدن بافت کيک مي شود. همچنين بهتر است دماي کره، شير و تخم مرغ به دماي محيط برسد و بعد مورد استفاده قرار گيرد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.