مواد لازم براي 12 عدد:
کره ي نرم شده / 170 گرم
شکر ريز/ 120 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
آرد / 170 گرم
بيکينگ پودر / يک قاشق چايخوري
پوست و آب ليمو / نصف يک عدد
کمپوت گيلاس / 60 گرم
مواد لازم براي تهيه ي کرم پاتيسير:
زرده ي تخم مرغ/ 3 عدد
شکر ريز/ 75 گرم
وانيلين / يک چهارم قاشق چايخوري
آرد / 35 گرم
شير / 280 ميلي ليتر
کره / 30 گرم
روش تهيه :
قالب 12 تائي مافن را، با کپسول هاي کاغذي بپوشانيد. کره و شکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا يکدست و سبک شوند. آن گاه تخم مرغ ها را به تدريج بيفزائيد و هم زدن را ادامه دهيد. سپس آرد، بيکينگ پودر، پوست و آب ليمو را بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا مايه را بين قالب ها تقسيم کنيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 30 دقيقه بپزيد. بعد کيک ها را روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا خنک شوند. اکنون به کمک چاقوي تيزي، دايره هاي عميقي به قطر 3 سانتيمتر از سر کيک ها در آوريد و با برشگري به شکل قلب، قلب هاي کوچکي از آن دايره ها بسازيد. اينک گيلاس را به کرم پاتيسير بيفزائيد و درون حفره ي کيک ها را با آن پرکنيد.روي هريک از کيک ها، يک عدد گيلاس و در کنار آن، يک عدد کيک کوچک قلبي شکل بگذاريد و قدري پودر شکر بپاشيد. حالا کيک ها را در ظرف زيبائي بچينيد و از مهمانان خود پذيرائي کنيد.
روش تهيه ي کرم پاتيسير:
زرده هاي تخم مرغ، شکر و وانيلين را در کاسه ي کوچکي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا غليظ و کمرنگ شود. سپس آرد را بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا شير را در ظرف مناسبي بريزيد و بجوشانيد و به تدريج به مخلوط قبلي بيفزائيد. اکنون مايه را به ظرف خالي شير منتقل کنيد و روي حرارت بگذاريد. مايه را پيوسته هم بزنيد تا قدري غليظ شود و ته نگيرد. حالا کره را به کرم بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. حالا صبر کنيد تا کرم کاملاً خنک شود . بعد آن را مصرف کنيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 40.