جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت دو رنگ با کرم فندق
-(5 Body) 
بيسکويت دو رنگ با کرم فندق
Visitor 766
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 30 عدد:
آرد / 175 گرم
شکر ريز/ 100 گرم
کره ي خرد کرده/ 100 گرم
زرده ي تخم مرغ / 1 عدد
شير / 1 قاشق سوپخوري
کرم گاناش فندقي / 180 گرم
فندق آسياب کرده / 2 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش فندقي:
خامه ي ساده / 50 گرم
شکلات سياه خرد کرده / 100 گرم
فندق آسياب کرده / 30 گرم

بيسکويت دو رنگ با کرم فندق

روش تهيه:
آرد و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد. بعد کره را بيفزائيد و با سرانگشتان کره و آرد را با هم مخلوط کنيد تا به شکل خرده نان در آيد. سپس زرده ي تخم مرغ و شير را اضافه نمائيد تا خمير نرمي حاصل شود. بعد آن را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد. آن گاه خمير را روي سطح آردپاشي شده، با وردنه به اندازه ي 20× 30 سانتيمتر باز کنيد و کرم گاناش فندقي را روي آن بماليد؛ به طوري که خمير، از هر طرف 2 سانتيمتر خالي بماند. اکنون روي کرم گاناش پودر فندق بپاشيد و آن را از طول رول کنيد. آن گاه در کاغذ روغني بپيچيد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد.
حالا فر( تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. اکنون خمير را از کاغذ جدا سازيد و با چاقوي تيزي به عرض يک سانتيمتر ببريد و در سيني بچينيد. اينک سيني را در فربگذاريد و بيسکويت را به مدت 20 دقيقه بپزيد و پس از 5 دقيقه روي پنجره ي سيمي منتقل کنيد تا خنک شود. بعد آن را در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي کرم گاناش فندقي:
خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا خامه گرم شود.سپس شکلات را بيفزائيد و مخلوط کنيد تا کرم صاف و يکدستي به دست آيد. حالا فندق را بيفزائيد و کرم را از روي حرارت برداريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image