مواد لازم براي 30 عدد:
آرد / 175 گرم
شکر ريز/ 100 گرم
کره ي خرد کرده/ 100 گرم
زرده ي تخم مرغ / 1 عدد
شير / 1 قاشق سوپخوري
کرم گاناش فندقي / 180 گرم
فندق آسياب کرده / 2 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه ي کرم گاناش فندقي:
خامه ي ساده / 50 گرم
شکلات سياه خرد کرده / 100 گرم
فندق آسياب کرده / 30 گرم
روش تهيه:
آرد و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد. بعد کره را بيفزائيد و با سرانگشتان کره و آرد را با هم مخلوط کنيد تا به شکل خرده نان در آيد. سپس زرده ي تخم مرغ و شير را اضافه نمائيد تا خمير نرمي حاصل شود. بعد آن را در کيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد. آن گاه خمير را روي سطح آردپاشي شده، با وردنه به اندازه ي 20× 30 سانتيمتر باز کنيد و کرم گاناش فندقي را روي آن بماليد؛ به طوري که خمير، از هر طرف 2 سانتيمتر خالي بماند. اکنون روي کرم گاناش پودر فندق بپاشيد و آن را از طول رول کنيد. آن گاه در کاغذ روغني بپيچيد و به مدت 1 ساعت در يخچال نگه داريد.
حالا فر( تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. اکنون خمير را از کاغذ جدا سازيد و با چاقوي تيزي به عرض يک سانتيمتر ببريد و در سيني بچينيد. اينک سيني را در فربگذاريد و بيسکويت را به مدت 20 دقيقه بپزيد و پس از 5 دقيقه روي پنجره ي سيمي منتقل کنيد تا خنک شود. بعد آن را در ظرف زيبائي بچينيد.
روش تهيه ي کرم گاناش فندقي:
خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا خامه گرم شود.سپس شکلات را بيفزائيد و مخلوط کنيد تا کرم صاف و يکدستي به دست آيد. حالا فندق را بيفزائيد و کرم را از روي حرارت برداريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.