مواد لازم براي 4-6 نفر:
گوجه فرنگي درشت / 4 عدد
گوشت چرخکرده / 500 گرم
پياز رنده کرده / 1 عدد
آرد نخودچي / 1 پيمانه
آب / 1 پيمانه ( 250 ميلي ليتر)
نمک، فلفل و زردچوبه / به ميزان لازم
جعفري و گشنيز خرد کرده / يک دوم پيمانه
روغن براي سرخ کردن/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا هريک از گوجه فرنگي ها را چهار قاچ کنيد و داخل آن ها خالي نمائيد. حالا گوجه فرنگي ها را خرد کنيد. آن گاه گوشت چرخکرده، پياز، آرد نخودچي، آب، نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه اي بريزيد و مخلوط سازيد تا به هم بچسبد. حالا جعفري، گشنيز و گوجه فرنگي را بيفزائيد و مخلوط کنيد. اکنون هربار قدري از مايه برداريد، به آن شکل دهيد و در روغن سرخ نمائيد. اينک شامي را در ديس مناسبي بچينيد و با سس گوجه فرنگي ميل کنيد.
روش تهيه ي سس گوجه فرنگي:
گوشته ي گوجه فرنگي را، کمي در روغن تفت دهيد و روي حرارت ملايم نگه داريد تا بپزد. سپس دو عدد فلفل قلمي سبز را خرد کنيد و به آن بيفزائيد. همين که سس کمي غليظ شد، آماده ي مصرف است.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.