مواد لازم:
کره / 60 گرم
بادام خردشده / (125 گرم) ا پيمانه
پودر شکر / (110 گرم) 1/2 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
آرد معمولي / 2 قاشق غذاخوري
شکلات سياه آب شده / 100 گرم
روغن نباتي/ 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي رويه بيسکوئيت:
کره ريز شده/ 60 گرم
پودر شکر/ (75 گرم)1/3 پيمانه
شربت قند/ (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
بادام ورق شده / (120 گرم)1 1/3 پيمانه
آب / 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
کره،بادام و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود،تخم مرغ ها را اضافه مي کنيم آنقدر هم مي زنيم که فقط مخلوط شوند. آرد الک شده را با اين مواد مخلوط مي کنيم و در يک قالب چرب شده32× 26 سانتي متري مي ريزيم، قالب را حدود 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت قهوه اي روشن شود،قالب را از فر بيرون آورده مي گذاريم 5 دقيقه سرد شود. مخلفات روي بيسکويت را روي آن مي ريزيم و مجددا 10 دقيقه ديگر در فر با همان درجه قرار مي دهيم تا رويه مخلفات قهوه اي روشن شود. بيسکويت ها را در حالي که گرم است مي بريم، آنها را روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. سپس آنها را درون مخلوط روغن و شکلات فرو مي کنيم وروي طبقه مشبک فر مي چينيم تا خنک شوند و خودشان را بگيرند.
طرز تهيه مخلفات رويه بيسکويت:
کليه مواد لازم را در تابه متوسطي مخلوط مي کنيم روي حرارت گذاشته وهم مي زنيم تا بدون آن که بجوشد شکر حل شود. آن گاه مي گذاريم مخلوط جوش آيد،سپس به مدت 4 دقيقه وبدون هم زدن آرام آرام بجوشد تا کمي غليظ شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت