جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نوع ديگر بيسکويت بادامي
-(4 Body) 
نوع ديگر بيسکويت بادامي
Visitor 753
Category: دنياي فن آوري
مناسب ترين کيک براي خرده کيک لازم اين بيسکويت کيک ساده يا کره اي است.
کره / 40 گرم
پودر شکر / 2 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آرد معمولي / (100 گرم) 2/3 پيمانه
آرد مخمردار / 1 قاشق غذاخوري
شکلات سياه آب شده / 200 گرم
روغن نباتي / 2 قاشق غذاخوري
مواد لايه وسط:
تخم مرغ(زرده و سفيده جدا شود)/ 2 عدد
پودرشکر / (55 گرم)1/4 پيمانه
آبليمو / 1 قاشق غذاخوري
عسل / 1 قاشق غذاخوري
کره آب شده / 60 گرم
بادام خرد شده / (90 گرم)3/4 پيمانه
خرده کيک ساده / (100 گرم) 1 پيمانه
مواد لازم براي رويه بيسکويت:
کره ريز شده / 125 گرم
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
خامه / 2 قاشق غذاخوري
بادام ورق شده / (120 گرم) 1 ½ پيمانه
کشمش پلويي درشت خردشده / (55 گرم)1/3 پيمانه
گيلاس شکرپوش درشت خردشده / 2 قاشق غذاخوري
کره، شکر و زرده تخم مرغ را درظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را طي دو نوبت در اين مخلوط مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط را در يک تابه مستطيل شکل29×19 سانتي متري مي ريزيم ومواد لايه وسط را روي آن مي ريزيم. تابه را به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا مايه سفت و قهوه اي روشن شود. سپس روي آن مخلفات رويه بيسکويت را مي ريزيم، مي گذاريم خنک شود. آنرا در يخچال گذاشته تا مخلفات رويه خودش را بگيرد، سپس آنرا برش مي دهيم. انتهاي بيسکويت و چهارضلع مستطيل را در مخلوط روغن وشکلات فرو مي کنيم، سپس آنها را در سيني مشبک مي چينيم تا شکلات خودش را بگيرد.

نوع ديگر بيسکويت بادامي

تهيه مواد لايه وسط بيسکويت:
زرده هاي تخم مرغ و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم با همزن برقي مي زنيم تا کاملا غليظ و کرم مانند شود. آبليمو و عسل را اضافه مي کنيم، مجددا مي زنيم. کره، بادام و کيک خرد شده را نيز اضافه مي کنيم و هم مي زنيم. سفيده هاي تخم مرغ را در ظرف ديگري با همزن برقي مي زنيم تا پف کنند. در اين موقع سفيده هاي تخم مرغ را با مخلوط بادامي قاطي مي کنيم.
تهيه رويه بيسکويت:
کره و شکر را در يک تابه متوسط مخلوط مي کنيم، تابه را روي حرارت مي گذاريم و هم مي زنيم تا بدون آنکه بجوشد شکر حل شود، آنگاه مي گذاريم مخلوط بجوشد و بدون گذاردن درب تابه حدود 5 دقيقه روي حرارت بماند تا کمي سرخ شود، گهگاه آن را هم مي زنيم. ظرف را از روي حرارت برمي داريم، خامه و بقيه مواد را در آن ميريزيم و مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image