جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيرين کننده ها
-(3 Body) 
شيرين کننده ها
Visitor 939
Category: دنياي فن آوري
دراين مقاله با توجه به اهميت موضوع پيش رو،درباره ي شيرين کننده ها و چگونگي کاربرد و تأثيرشان در امر شيريني پزي، به اين مهم خواهيم پرداخت. باشد که مورد توجه خوانندگان ارجمند قرار گيرد و سودمند واقع شود. کلمه ي شيريني، بيانگر وجود شيرين کننده اي در ساختار آن هاست. اما شيرين کننده ها، تنها به شکر و انواع آن ختم نمي شوند، بلکه شيرين کننده هاي طبيعي و مناسب ديگري همچون ملاس، عسل، ميپل سيروپ، شيره ي غلات، افشره ي ميوه ها و ميوه هاي خشک را مي توان جايگزين شکر کرد! مواد غذائي، دامنه ي بسيار گسترده اي از مواد شيرين کننده يا جايگزين هاي آن دارد که به گفته ي دانشمندان، مصرفشان موجب آرامش اعصاب و روان و همچنين، نشاط در انسان ها مي شود.
ملاس[ MOLASSES]، ماده ي شيرين کننده اي است که از تصفيه کردن شکر به دست مي آيد.
ملاس، انواع مختلفي دارد و با ارزش ترين آن، تيره رنگ و غليظ است. ملاس، در مقايسه با شکر، شيريني کم تري دارد و سرشار ازآهن، کلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، روي و مس مي باشد.
عسل [ HONEY]، يکي از قديمي ترين و با ارزش ترين شيرين کننده هائي است که براي انسان شناخته شده است. مصري هاي باستان، از عسل به عنوان دارو و براي درمان بسياري از بيماري ها بهره مي گرفتند. رنگ، مزه و به طور کلي، کيفيت عسل به روش هاي توليد و نوع گل بستگي دارد و هر قدر رنگ عسل تيره تر باشد، طعم و مزه ي قوي تر خواهد داشت. عسل طبيعي، داراي ارزش غذائي و خواص بسيار زيادي است و از آنجا که شيرين تر از شکر است، مقدار مصرف آن در تهيه شيريني، کم تر خواهد بود.
امروزه، عسل جايگاه مشخصي به عنوان پادزيست( آنتي بيوتيک) و ماده ي ضد عفوني کننده دارد و مخلوط آن با ليمو و آب گرم، براي بهبود گلو درد مفيد است. همچنين، داروي مؤثري براي مبتلايان به آسم است.

 شيرين کننده ها

ميپل سيروب[ MAPLE SYRUP]، ماده ي شيريني است که از شيره ي درخت افرا به دست مي آيد. اين شيرين کننده، داراي طعم منحصر به فردي است و چون شيريني بيش تري نسبت به عسل دارد، مي توان از مقدار کم تري از آن به جاي شکر استفاده کرد.
عصاره ي غلات[ GRAIN SYRUP] همچون ذرت، جو، گندم و برنج را مي توان به شربت تبديل کرد که جايگزين مناسبي براي شکراست و در صنعت قنادي از آن استفاده مي شود. گفتني است که عصاره ها، به شيريني شکر نيستند و شيريني ملايمي دارند. يکي از پر مصرف ترين اين عصاره ها، عصاره ي مالت است که از دانه ي جو گرفته مي شود و در تهيه ي نان ها و شيريني ها، از آن استفاده مي شود.
ميوه هاي خشک [ DREID FRUIT] را مانند خرما، آلوي سياه، انجير و زردآلو، مي توان به عنوان شيرين کننده، در تهيه ي کيک و شيريني به کار گرفت. براي به دست آوردن نتيجه ي بهتر، مي توان هر يک از ميوه هاي خشک را پوره کرد و بعد آن را به جاي شيرين کننده به کار برد.
منبع:نشريه آشپز باشي ،شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image