مواد لازم براي 2-4 نفر:
مواد لازم براي تهيه ي خمير:
آرد / 300 گرم
آرد ذرت / 50 گرم
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ / 3 عدد
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني:
گردوي خرد کرده / 100 گرم
پنير خامه اي/ 50 گرم
پنير سفيد / 100 گرم
پنير پارمزان رنده کرده / 50 گرم
جعفري و ريحان خرد کرده / 2 قاشق سوپخوري
قارچ خرد و سرخ کرده / 100 گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس:
کره / 25 گرم
پيازچه ي خرد کرده / 3 ساقه
خامه / 200 گرم
پنير پارمزان / 50 گرم
نمک و فلفل سفيد/ يک دوم قاشق چايخوري
روش تهيه:
در کاسه ي مناسبي، آرد، آرد ذرت و نمک را مخلوط کنيد و در مرکز آن حفره اي ايجاد نمائيد. آن گاه در ظرفي تخم مرغ ها و روغن زيتون را بيفزائيد و با آرد مخلوط کنيد تا خمير لطيفي به دست آيد.خمير را روي سطح آردپاشي شده ورز دهيد و به مدت 15 دقيقه در کيسه ي نايلوني نگه داريد.
بارديگر خمير را روي سطح آردپاشي شده، با وردنه به ضخامت نيم سانتيمتر، عرض 8 و طول 20 سانتيمتر باز کنيد و با فاصله هاي 4 سانتيمتر از يکديگر، مقداري از مواد مياني روي خمير قرار دهيد و يک طرف خمير را روي مواد مياني تا کنيد. فاصله ي خميربين مواد مياني را با انگشت فشار دهيد تا بتوانيد آن ها را به اندازه ي مربع هاي 4 سانتيمتري ببريد. خميرهاي برش خورده را در سيني چرب کرده بچينيد و به مدت يک ساعت دريخچال قرار دهيد.
حالا حدود 6 ليوان آب داخل قابلمه بريزيد، يک قاشق روغن زيتون و يک قاشق نمک به آن اضافه کنيد. بعد قابلمه را روي اجاق بگذاريد تا آب بجوشد. حالا خمير راويولي را درآن بپزيد و در آبکش بريزيد. اکنون راويولي را در ظرف مناسبي بچينيد، سس را به آن بيفزائيد و با گردو و ريحان تزئين کنيد.
روش تهيه ي مواد مياني:
همه ي مواد را با يکديگر مخلوط کنيد.
روش تهيه ي سس:
کره را در تابه اي بريزيد و پيازچه را به مدت يک دقيقه درآن تفت دهيد. سپس بقيه ي مواد را اضافه کنيد و پس از جوشيدن سس، آن را از روي اجاق برداريد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.