جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
استفاده هاي بهينه از فويل و ماکروويو
-(7 Body) 
استفاده هاي بهينه از فويل و ماکروويو
Visitor 849
Category: دنياي فن آوري

رموز خانه داري
 

استفاده هاي بهينه از فويل آلومينيوم
 

1 آلومينيم به عنوان از بين برنده چروک
براي از بين بردن چروک از لباسهاي ابريشم،پشم و ابريشم مصنوعي که به وسيله حرارت صاف نمي شوند،يک تکه فويل را روي ميز اتو قرار دهيد،سپس لباس را روي سطح آن بگذاريد.با زدن دگمه بخار اتو را چند بار از روي لباس بگذرانيد.گرماي منتشر شده از فويل به صاف شدن چروک ها کمک مي کند.
2 فويل به عنوان کمک دهنده در کباب کردن
براي متمرکز کردن حرارت و جلوگيري از فرار آن يک ورق از فويل را روي کباب پز براي 10 دقيقه قرار دهيد.
سپس آن را برداشته و شروع به کباب کردن ميکنيم.
3 آلومينيم براي وضوح سيگنال تلويزيون
اگر دستگاه دي- وي – دي شما بالاي تلويزيون قرار دارد و تصوير خراب است،به اين دليل است که دو ميدان الکترو مغناتيس به هم آميخته اند.( اين مو ضوع معمولا به دليل پوشش هاي پلاستيکي ويا فلزي است
بنابر اين يک ورق فويل را بين دو دستگاه قرار دهيد تا دو ميدان از هم جدا شوند.
4 فويل به عنوان نگهدارنده مواد از رنگ شدن
در هنگام رنگ کردن خانه ،دستگيره هاي درو قطعات در آشپزخانه و حمام را با فويل بسته بندي کنيد تا رنگ به انها نفوذ نکند.فويل مانند شابلون قالب يک چيز است وان را مي پوشاند ودرجايش مي ماند تا کار تمام شود.
5 فويل جهت منع از خشک شدن نان انواع پاي
براي جلوگيري از سوختن نان انواع پاي در زمان پخت بايد فويل را دور تا دور ظرف قرار داد تا حرارت را منحرف کرد.به اين منظور يک تکه فويل را به سه قسمت تقسيم کرده و با گيره همانطور که در شکل مي بينيد محکم کنيد وتا پخت نهايي منتظر بمانيد.
6 آلومينيم به عنوان تميز کننده شيشه و بلورجات
براي جدا کردن غذاي چسبيده به شيشه ظروف بلوري از مايع ظرفشويي و يک توپ فويل(به جاي اسکاج استفاده کنيد.اين راهي است براي باز سازي مواد استفاده شده اما خوب که حيفتان مي آيد دور بريزيد.

استفاده بهينه از ماکروفر
 

وقتي غذا با ماکروفر درست مي کنيد غذاي خوب و جا افتاده اي نمي شود؟ اگر غذايتان خوب نشد مشکل از ماکروفر نيست بلکه مشکل از نکته هايي است که نمي دانيد. در مطلب زير بعضي از نکته ها که لازمه آشپزي خوب با ماکروفر مي باشد، آمده است.

تکنيک هاي ماکروفر در پنج قدم
 

1 با توجه به اينکه قطعات نازک سريع تر از قطعات ضخيم مي پزند، توصيه مي شود قطعات نا همگون به نحوي در ماکروفر قرار گيرند که بخش ضخيم قطعه به سمت خارج سيني گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدين ترتيب، انرژي امواج مايکروفر، بيشتر روي کناره هاي محفظه پخت متمرکز مي شود. به طور مثال ران هاي مرغ را به نحوي قراردهيد که قسمت نازک آن به سمت داخل سيني گردان و قسمت ضخيم آن به سمت خارج باشد.
2 با توجه به اينکه موادغذايي به طور طبيعي براي گرم کردن يا طبخ آب کافي دارند تنها مقدار کمي آب اضافه کنيد. اين امر زمان پخت را کاهش داده، ويتامين ها و مواد معدني مواد غذايي را حفظ مي کند.
3 بيشتر دستورالعمل هاي طبخ غذا در اين قسمت با موادغذايي يخ زده نيز قابل اجرا است براي يخ زدايي از قابليت يخ زدايي اتوماتيک ماکروفر خود استفاده کرده، دستور العمل ها را به دقت اجرا کنيد. اگر مواد غذايي در يک يخچال برفک دار منجمد شده اند برفک رويه خارجي را با يک برس پاک کنيد. براي ترکيب اصلي غذا (مثل گوشت و ماهي در دو مرحله عمل کنيد. به طور مثال اگر مي خواهيد عمل يخ زدايي را در 6 دقيقه انجام دهيد، ماکروفر را ابتدا براي 3 دقيقه برنامه ريزي کنيد. بعد از زير و رو کردن قطعه دوباره شروع کنيد.
4 براي يخ زدايي نان، شيريني و همبرگر بهتر است آنها را داخل ظرف قابل استفاده در ماکروفر گذاشته و روي آن را بپوشانيد. مواد غذايي يخ زدايي شده بايد در کمترين مدت طبخ شوند. ماکروفر وسيله اي ايده آل براي نرم کردن نان بيات است. ولي فقط از قطعات کوچک نان استفاده کرده و بلافاصله آن را مصرف کنيد. زيرا به محض سردشدن دوباره سفت مي شود.
5 براي گرم کردن شيريني و نان بهتر است که آنها را پس از گذاشتن در ظرف قابل استفاده در ماکروفر روي آن بپوشانيد. براي اينکه چيپس ترد شود آن را داخل ظرف قابل استفاده در ماکروفر ريخته، دستگاه را روي قدرت 100 درصد براي 45 تا 60 ثانيه تنظيم نموده، بعد از خاتمه 5 دقيقه صبرکنيد. از پرکردن ظروف کوچک تا لبه آن خودداري کنيد. براي گرم کردن کنسرو اگر قوطي ها آهني هستند آنها را بازکرده و محتوي آنها را در يک ظرف قابل استفاده در ماکروفر خالي کنيد. اگر قوطي ها شيشه اي هستند فقط پوشش و درب آنها را جدا کنيد.
منبع:سايت سيمرغ
ارسال توسط كاربر محترم : nikbakht88
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image