جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ کرم قارچ
-(9 Body) 
سوپ کرم قارچ
Visitor 810
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

کرفس /3ساقه
فلفل دلمه اي قرمز/1عدد
نخود فرنگي /50گرم
کره /50گرم
آرد گندم/3قاشق غذاخوري
شير /2ليتر
نمک /مقداري
پودر جوزهندي/يک دوم قاشق چايخوري
پيازچه / 6ساقه
قارچ / 300گرم
گشنيز تازه/ چند برگ
آب نارنج /به ميزان لازم
پودر پاپريکا/ 1قاشق چايخوري

روش تهيه :
 

ساقه کرفس و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کنيد و همراه با نخود فرنگي به ظرف حاوي آب اضافه کنيد و به مدت 30دقيقه خوب بپزيد درتابه اي کوچک، کره را روي حرارت ذوب کنيد. آرد گندم الک شده را با کره تفت دهيد، درحدي که بوي خامي آن گرفته شود(سرخ نکنيد). کم کم شير گرم را بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود و با نمک و پودر جوز هندي آن را مزه دار کنيد. پيازچه ها را بعد از شستن، با قيچي آشپزخانه برش بزنيد تا له نشود. قارچ را کاملاً با آب سرد بشوئيد و از کلاهک جدا کنيد و به صورت ورقه اي خرد و همراه با پيازچه و شير به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد دقايقي بپزد تا جا بيفتد. بعد داخل سوپ خوري بکشيد و از چند برگ گشنيز و آب نارنج و پودر پاپريکا، براي تزئين آن استفاده کنيد.

يادآوري:
 

در صورت تمايل، مي توانيد از 100گرم خامه در تزئين اين سوپ استفاده کنيد. براي تغيير رنگ سوپ، مي توانيد کمي رب گوجه فرنگي به آن بيفزائيد.

منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image