مواد لازم: 
  
 کرفس /3ساقه 
 فلفل دلمه اي قرمز/1عدد
 نخود فرنگي /50گرم
 کره /50گرم
 آرد گندم/3قاشق غذاخوري 
 شير /2ليتر
 نمک /مقداري 
 پودر جوزهندي/يک دوم قاشق چايخوري 
 پيازچه / 6ساقه 
 قارچ / 300گرم
 گشنيز تازه/ چند برگ
 آب نارنج /به ميزان لازم
 پودر پاپريکا/ 1قاشق چايخوري  
روش تهيه :
  
 ساقه کرفس و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کنيد و همراه با نخود فرنگي به ظرف حاوي آب اضافه کنيد و به مدت 30دقيقه خوب بپزيد درتابه اي کوچک، کره را روي حرارت ذوب کنيد. آرد گندم الک شده را با کره تفت دهيد، درحدي که بوي خامي آن گرفته شود(سرخ نکنيد). کم کم شير گرم را بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود و با نمک و پودر جوز هندي آن را مزه دار کنيد. پيازچه ها را بعد از شستن، با قيچي آشپزخانه برش بزنيد تا له نشود. قارچ را کاملاً با آب سرد بشوئيد و از کلاهک جدا کنيد و به صورت ورقه اي خرد و همراه با پيازچه و شير به سوپ اضافه کنيد و بگذاريد دقايقي بپزد تا جا بيفتد. بعد داخل سوپ خوري بکشيد و از چند برگ گشنيز و آب نارنج و پودر پاپريکا، براي تزئين آن استفاده کنيد.  
يادآوري: 
  
 در صورت تمايل، مي توانيد از 100گرم خامه در تزئين اين سوپ استفاده کنيد. براي تغيير رنگ سوپ، مي توانيد کمي رب گوجه فرنگي به آن بيفزائيد. 

 منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62