مواد لازم: 
  
 فيله ي مرغ /1کيلوگرم
 قارچ/ 300گرم
 آرد /1قاشق غذاخوري
 شير/300ميلي ليتر
 آبليمو /2قاشق غذاخوري 
 زعفران آب کرده/ مقداري
 پنير پيتزاي رنده شده /200گرم
 کره/100گرم
 نمک و فلفل/ به مقدار لازم  
روش تهيه :
  
 ابتدا فيله ها را به اندازه ي دلخواه خرد کنيد، نمک بزنيد و داخل يک ظرف نچسب با نيمي از کره تفت دهيد تا بپزد. بعد در ظرفي جداگانه، آرد باقيمانده و کره را با هم تفت دهيد و شير را به آن اضافه کنيد. در ظرف ديگري، قارچ را با آبليمو و کمي نمک و روغن تفت دهيد. بعد مخلوط آرد، کره و شير را به آن اضافه کنيد. سپس زعفران را به آن بيفزائيد. مواد آماده شده را با مرغ پخته مخلوط کنيد. حالا خوراک را به مدت نيم ساعت، روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. در پايان، پنير را به مواد اضافه کنيد و در ظرف بگذاريد تا پنير کاملاً آب شود و به خورد مواد برود. غذا آماده مصرف مي باشد آن را در ظرف مناسب بکشيد و ميل کنيد. 

 منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62