مواد لازم:
بادمجان درشت(توپر و بلند)/ 5عدد
ماکاروني شکل دار/نصف بسته يا 250گرم
پياز/ 1عدد
سير/ 2حبه
بادمجان / 500گرم
گوجه فرنگي / 500گرم
پنير پيتزا / 1فنجان
نمک/به مقدار لازم
روش تهيه:
بادمجان ها را بشوئيد و خشک کنيد. قسمت سر آن را ببريد و از طول آن را برش دهيد و به مدت 30دقيقه در آب و نمک بگذاريد. بعد آبکش کنيد و با آب سرد بشوئيد. آن را با پارچه تميز خشک کنيد. و در روغن سرخ کنيد سپس ماکاروني را با آب و نمک بپزيد . و آبکش کنيد پياز را نگيني خرد کنيد و کمي تفت دهيد. بعد سير را تفت دهيد. سپس يک عدد بادمجان باقيمانده را بعد از نگيني کردن، کمي سرخ کنيد تا پخته و نرم شود. گوجه فرنگي هاي پوست کنده و خرد شده را بيفزائيد ولي نبايد تمام آب گوجه فرنگي کشيده شود. ماکاروني آبکش شده را به سس گوجه اضافه کنيد و کنار بگذاريد. بادمجان هاي سرخ نشده را در يک قالب گرد که وسط آن سوراخ است کنار هم بچينيد؛ طوري که کمي از لبه ي بادمجان ها روي هم و کاملاً کف قالب را پوشانده باشد. ماکاروني ها را در گودي قالب بريزيد و پنير را روي آن قرار دهيد و با بقيه ي بادمجان ها روي مواد را کاملاً بپوشانيد و به مدت 20دقيقه در فرداغ با حرارت 170درجه ي سانتيگراد بگذاريد تا بپزد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره62