انرژي کل 1100 کيلو کالري 
 مواد لازم: 
  
 برنج : 2 پيمانه 
 نمک و روغن : به ميزان لازم 
 پياز : 1 عدد
 قند : 2 حبه 
 استاک گوشت يا مرغ : 2 پيمانه 
 قارچ : 300 گرم 
 کره : 50 گرم 
 آبليمو : 2 قاشق سوپخوري 
 کنسرو ذرت : يک دوم پيمانه 
 جعفري خرد شده : 1 قاشق سوپخوي  
روش تهيه : 
  
 برنج را بشوييد و حدود يکساعت بخيسانيد. سپس آب آن را خالي نماييد و با روغن مايع و پياز خرد شده در قابلمه اي بريزيد و تفت دهيد. سپس نمک و قند را بيفزاييد. در همين زمان، استاک گوشت را بريزيد. در ظرف را بگذاريد و حرارت را ملايم نماييد تا برنج به حالت کته دم بکشد. حالا قارچ ها را خرد کنيد و با کره يا آبليمو تفت دهيد. سپس ذرت را بيفزاييد و پس از دم کشيدن برنج، جعفري، قارچ و ذرت را نيز اضافه نماييد و آرام هم بزنيد. پلو را در قالب مناسب بريزيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد. سپس آن را در ديس برگردانيد و تزيين کنيد.  

 منبع: دنياي تغذيه 97