انرژي کل 1100 کيلو کالري
مواد لازم :
برنج : 2 پيمانه
گوشت بره : 100گرم
پياز نگيني خرد شده : 1عدد
قارچ خردشده : 100گرم
گوجه فرنگي : 3عدد
نمک و فلفل سياه : مقداري
شويد تازه : 50گرم
گردوي خردشده : نصف پيمانه
روش تهيه :
برنج را با آب ولرم و نمک به مدت يکساعت بخيسانيد. سپس بشوييد و آب آن را صاف نماييد. گوشت قيمه اي ريز شده را در قابلمه اي بريزيد و 2 قاشق روغن اضافه نماييد. سپس پياز را بيفزاييد و هم بزنيد. پياز که طلايي رنگ شد، قارچ ها را اضافه کنيد. آنگاه پوست گوجه فرنگي ها را بگيريد و به صورت ريز خرد کنيد و به گوشت بيفزاييد. يک پيمانه آب به آن اضافه کنيد. در قابلمه را بگذاريد و شعله را ملايم نماييد تا گوشت پخته شود. در قابلمه اي ديگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهيد. سپس نمک و بعد گوشت آماده شده را اضافه نماييد و مقدار متناسب با برنج آب بريزيد و برنج را دم کنيد تا زماني که کاملاً دم بکشد. در پايان، شويد و گردوي خرد شده را با برنج مخلوط نماييد. اکنون برنج را در کاسه اي بکشيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد و در ديس مناسبي برگردانيد. مي توانيد روي آن را با گردو و ساقه شويد تزيين کنيد.
منبع: دنياي تغذيه 97