جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي منگن
-(7 Body) 
پلوي منگن
Visitor 747
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل 1100 کيلو کالري

مواد لازم :
 

برنج : 2 پيمانه
گوشت بره : 100گرم
پياز نگيني خرد شده : 1عدد
قارچ خردشده : 100گرم
گوجه فرنگي : 3عدد
نمک و فلفل سياه : مقداري
شويد تازه : 50گرم
گردوي خردشده : نصف پيمانه

روش تهيه :
 

برنج را با آب ولرم و نمک به مدت يکساعت بخيسانيد. سپس بشوييد و آب آن را صاف نماييد. گوشت قيمه اي ريز شده را در قابلمه اي بريزيد و 2 قاشق روغن اضافه نماييد. سپس پياز را بيفزاييد و هم بزنيد. پياز که طلايي رنگ شد، قارچ ها را اضافه کنيد. آنگاه پوست گوجه فرنگي ها را بگيريد و به صورت ريز خرد کنيد و به گوشت بيفزاييد. يک پيمانه آب به آن اضافه کنيد. در قابلمه را بگذاريد و شعله را ملايم نماييد تا گوشت پخته شود. در قابلمه اي ديگر، برنج را با 3 قاشق روغن تفت دهيد. سپس نمک و بعد گوشت آماده شده را اضافه نماييد و مقدار متناسب با برنج آب بريزيد و برنج را دم کنيد تا زماني که کاملاً دم بکشد. در پايان، شويد و گردوي خرد شده را با برنج مخلوط نماييد. اکنون برنج را در کاسه اي بکشيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد و در ديس مناسبي برگردانيد. مي توانيد روي آن را با گردو و ساقه شويد تزيين کنيد.

منبع: دنياي تغذيه 97
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image