انرژي کل 1300 کيلو کالري
 مواد لازم : 
  
 نودل : 200 گرم
 سويا سس : يک سوم پيمانه 
 روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري 
 کرفس : 2 ساقه 
 هويج پخته : 2 عدد
 فلفل دلمه اي سبز و قرمز ; از هر کدام يک دوم عدد
 قارچ : 200 گرم
 گوجه فرنگي : 2 عدد
 زنجبيل رنده شده تازه : 1 قاشق چايخوري 
 اسفناج : 150 گرم  
روش تهيه : 
  
 نودل را در مقداري آب داغ بريزيد و منتظر بمانيد تا نرم شود. سپس آن را آبکش نموده و سويا سس را اضافه کنيد. 
 تمام سبزيجات را به صورت هم اندازه و کبريتي خرد کنيد. ظرف مخصوص (وک) را روي حرارت قرار دهيد و روغن زيتون را کف ظرف بريزيد. حالا به ترتيب کرفس نگيني را ريخته، حدود 2 دقيقه تفت دهيد. سپس هويج خلالي را بريزيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد. آنگاه فلفل دلمه اي کبريتي و سپس قارچ و گوجه فرنگي خرد شده را بيفزاييد. کمي که تفت خورد، زنجبيل رنده شده و اسفناج را اضافه نماييد. سپس شعله را خاموش کنيد. اکنون نودل را به اين سبزيجات مخلوط نماييد و در ظرف مناسب بريزيد. 

 منبع: دنياي تغذيه 97