انرژي کل 1300 کيلو کالري
مواد لازم :
نودل : 200 گرم
سويا سس : يک سوم پيمانه
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
کرفس : 2 ساقه
هويج پخته : 2 عدد
فلفل دلمه اي سبز و قرمز ; از هر کدام يک دوم عدد
قارچ : 200 گرم
گوجه فرنگي : 2 عدد
زنجبيل رنده شده تازه : 1 قاشق چايخوري
اسفناج : 150 گرم
روش تهيه :
نودل را در مقداري آب داغ بريزيد و منتظر بمانيد تا نرم شود. سپس آن را آبکش نموده و سويا سس را اضافه کنيد.
تمام سبزيجات را به صورت هم اندازه و کبريتي خرد کنيد. ظرف مخصوص (وک) را روي حرارت قرار دهيد و روغن زيتون را کف ظرف بريزيد. حالا به ترتيب کرفس نگيني را ريخته، حدود 2 دقيقه تفت دهيد. سپس هويج خلالي را بريزيد و حدود 3 دقيقه تفت دهيد. آنگاه فلفل دلمه اي کبريتي و سپس قارچ و گوجه فرنگي خرد شده را بيفزاييد. کمي که تفت خورد، زنجبيل رنده شده و اسفناج را اضافه نماييد. سپس شعله را خاموش کنيد. اکنون نودل را به اين سبزيجات مخلوط نماييد و در ظرف مناسب بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه 97