انرژي کل 2200 کيلو کالري
مواد لازم :
گوشت گوسفندي : 500 گرم
پياز نگيني خرد شده : 2 عدد
گوجه فرنگي : 2 عدد
نمک و فلفل سياه : به مقدار لازم
بادمجان : 1 کيلو گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
شير : 1 ليوان
پنير موزارلا : 100 گرم
جعفري خرد شده : 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
گوشت را به صورت قيمه اي خرد کنيد و به همراه پياز و روغن روي حرارت قرار دهيد تا تفت بخورد و کمي سرخ شود. سپس 2 ليوان آب به آن بيفزاييد و روي حرارت ملايم بگذاريد و اجازه دهيد گوشت بپزد. حالا گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و در گوشت بريزيد تا بپزند و آب گوشت کشيده شود. در پايان، مقداري نمک و فلفل به گوشت اضافه نماييد و کنار بگذاريد .
بادمجان ها را کباب کنيد و پوست آنها را بگيريد و خرد نماييد. در ظرفي جداگانه آرد را به همراه کمي روغن تفت دهيد. سپس بادمجان ها را به آرد بيفزاييد و هم بزنيد. اکنون شير را اضافه کنيد تا غليظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نماييد. پنير موزارلا را در بادمجان ها بريزيد و شعله را خاموش کنيد. بادمجان را در ديس بکشيد و گوشت پخته را روي آن بريزيد. در پايان جعفري خرد شده را روي غذا بپاشيد.
منبع: دنياي تغذيه 97