انرژي کل 2200 کيلو کالري
 مواد لازم : 
  
 گوشت گوسفندي : 500 گرم
 پياز نگيني خرد شده : 2 عدد
 گوجه فرنگي : 2 عدد
 نمک و فلفل سياه : به مقدار لازم 
 بادمجان : 1 کيلو گرم 
 آرد : 2 قاشق سوپخوري
 شير : 1 ليوان 
 پنير موزارلا : 100 گرم
 جعفري خرد شده : 1 قاشق سوپخوري 
روش تهيه : 
  
 گوشت را به صورت قيمه اي خرد کنيد و به همراه پياز و روغن روي حرارت قرار دهيد تا تفت بخورد و کمي سرخ شود. سپس 2 ليوان آب به آن بيفزاييد و روي حرارت ملايم بگذاريد و اجازه دهيد گوشت بپزد. حالا گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و در گوشت بريزيد تا بپزند و آب گوشت کشيده شود. در پايان، مقداري نمک و فلفل به گوشت اضافه نماييد و کنار بگذاريد . 
 بادمجان ها را کباب کنيد و پوست آنها را بگيريد و خرد نماييد. در ظرفي جداگانه آرد را به همراه کمي روغن تفت دهيد. سپس بادمجان ها را به آرد بيفزاييد و هم بزنيد. اکنون شير را اضافه کنيد تا غليظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نماييد. پنير موزارلا را در بادمجان ها بريزيد و شعله را خاموش کنيد. بادمجان را در ديس بکشيد و گوشت پخته را روي آن بريزيد. در پايان جعفري خرد شده را روي غذا بپاشيد.  

 منبع: دنياي تغذيه 97