انرژي کل 3300 کيلو کالري
مواد لازم :
مواد لازم براي تهيه خمير پاي :
آرد گندم : 250 گرم
نمک : نصف قاشق چايخوري
کره : 125گرم
زرده تخم مرغ : 1عدد
شير : نصف ليوان
مواد مياني :
قارچ : 250 گرم
فلفل دلمه اي سبز : 1 عدد
مرغ پخته شده : 200 گرم
نمک وفلفل : به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي : 1قاشق چايخوري
سبزي ريزخردشده*: 2قاشق سوپخوري
سس سفيد : نصف ليوان
*(جعفري، نعناع و ترخون)
روش تهيه :
روش تهيه خمير :
آرد الک شده را با نمک ترکيب نموده و کره را خرد کنيد. با انگشت، آرد و کره را ورز دهيد. سپس زرده تخم مرغ و بعد شير را کم کم بيفزاييد و با آرد مخلوط نماييد تا خمير سفتي به دست آيد. حالا خمير را در کيسه فريزر قرار دهيد و به مدت 2 ساعت داخل يخچال بگذاريد.
روش تهيه مواد مياني :
قارچ هاي خرد کرده را با مقداري آبليمو و کمي کره روي حرارت قرار دهيد تا سرخ شده و آب آن کشيده شود.
فلفل دلمه اي را نيز خرد کنيد و با کمي روغن تفت دهيد تا آب آن کشيده شود.
مرغ را با يک عدد پياز و يک حبه سير و آب روي حرارت قرار دهيد. نمک و فلفل را نيز بيفزاييد. پس از آنکه مرغ پخته شد، آن را خرد نماييد.
براي تهيه سس سفيد، نصف قاشق سوپخوري آرد را با 25 گرم کره تفت دهيد. سپس نصف ليوان شير را کم کم اضافه کنيد تا سس به غلظت برسد. آنگاه سس گوجه فرنگي، نمک و فلفل را نيز بيفزاييد.
تمام مواد آماده شده (يعني قارچ تفت داده شده، مرغ پخته و خردشده، فلفل دلمه اي تفت داده و سبزي معطر خردشده ) را با هم ترکيب نماييد. سپس سس سفيد را نيز با مواد مخلوط کنيد و ظرف محتوي اين مواد را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا همه مواد مزه دار شوند. حالا خمير را از يخچال خارج نماييد و نيمي از آن را با وردنه به ضخامت يک سانتيمتر باز کنيد. سپس داخل قالب پاي قرار دهيد و با انگشتان خمير را در ظرف پهن کنيد. آنگاه از مواد مياني روي خمير بريزيد و نيمي ديگر از خمير را که کنار گذاشته ايد با وردنه باز نماييد و روي مواد را بپوشانيد. مي توانيد چند عدد از خميرها را به شکل گلبرگ هاي گل درست کنيد و روي خمير قرار دهيد. حالا 2 قاشق سوپخوري شير را با نصف قاشق چايخوري زعفران دمکرده ترکيب نماييد و با قلم روي تمام قسمت هاي خمير بماليد (روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد تا حرارت خوب مبادله شود ). اکنون ظرف پاي را داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت قرار دهيد.
منبع: دنياي تغذيه 97