انرژي کل 1800 کيلو کالري 
 مواد لازم : 
  
 ژله ليمو : 1 بسته 
 کنسرو آناناس : نصف قوطي 
 موز : 1 عدد
 خامه : 200 گرم 
 شکر : 100 گرم
 شير : 1 پيمانه 
 اسانس نارگيل : 1 قطره 
 پودر نارگيل : 1 قاشق سوپخوري 
 آب : نصف پيمانه
 پودر ژلاتين : 1 قاشق سوپخوري 
 سيب : 1 عدد 
روش تهيه : 
  
 ژله ليمو را در آب جوش حل کنيد. آب سرد را به آن اضافه نماييد و در گيلاس هاي آماده شده بريزيد. سپس آناناس را به صورت حبه اي خرد کنيد و موزها را حلقه اي برش بزنيد و در ژله ها تقسيم نماييد. سپس ژله را در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. 
 آنگاه خامه را در ظرفي بريزيد و با شکر مخلوط کنيد تا کاملاً حل شود ( مي توانيد از خامه قنادي براي اين منظور استفاده نماييد ). سپس شير را به خامه اضافه کنيد تا مخلوط شود. حالا اسانس و پودر نارگيل را به شير بيفزاييد و هم بزنيد. آب را با پودر ژلاتين مخلوط کنيد و روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا حل شود. سپس به مخلوط فوق اضافه نماييد. اکنون کرم آماده شده را روي ژله هاي بسته شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. در پايان، روي کرم را با برش هاي سيب و حلقه هاي آناناس تزيين کنيد و روي کرم مقداري سس توت فرنگي يا شربت آلبالو بريزيد.  

 منبع: دنياي تغذيه 97