انرژي کل 1800 کيلو کالري
مواد لازم :
ژله ليمو : 1 بسته
کنسرو آناناس : نصف قوطي
موز : 1 عدد
خامه : 200 گرم
شکر : 100 گرم
شير : 1 پيمانه
اسانس نارگيل : 1 قطره
پودر نارگيل : 1 قاشق سوپخوري
آب : نصف پيمانه
پودر ژلاتين : 1 قاشق سوپخوري
سيب : 1 عدد
روش تهيه :
ژله ليمو را در آب جوش حل کنيد. آب سرد را به آن اضافه نماييد و در گيلاس هاي آماده شده بريزيد. سپس آناناس را به صورت حبه اي خرد کنيد و موزها را حلقه اي برش بزنيد و در ژله ها تقسيم نماييد. سپس ژله را در يخچال قرار دهيد تا بسته شود.
آنگاه خامه را در ظرفي بريزيد و با شکر مخلوط کنيد تا کاملاً حل شود ( مي توانيد از خامه قنادي براي اين منظور استفاده نماييد ). سپس شير را به خامه اضافه کنيد تا مخلوط شود. حالا اسانس و پودر نارگيل را به شير بيفزاييد و هم بزنيد. آب را با پودر ژلاتين مخلوط کنيد و روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا حل شود. سپس به مخلوط فوق اضافه نماييد. اکنون کرم آماده شده را روي ژله هاي بسته شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. در پايان، روي کرم را با برش هاي سيب و حلقه هاي آناناس تزيين کنيد و روي کرم مقداري سس توت فرنگي يا شربت آلبالو بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه 97