جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جوان و بازگشت به خدا
-(2 Body) 
جوان و بازگشت به خدا
Visitor 839
Category: دنياي فن آوري
آن‏گاه که ناپاکي در وجود آدمي رخنه کرد و صفحه سفيد دفتر اعمال سياه شد، با سهل‏انگاري، روز به روز بر وسعت تيرگي‏ها افزوده مي‏شود. بر اين اساس، هر چه زودتر بايد صحيفه وجود را از آلودگي گناهان با آب پاک توبه شست‏وشو داد، امام صادق عليه‏السلام در اين‏باره فرموده است:
بر اثر گناه کدورتي در قلب پيدا مي‏شود که با تکرار گناه کم‏کم قلب را فرا مي‏گيرد و ديگر، انسان روي سعادت را نخواهد ديد. اگر توبه کند، آن کدورت پاک مي‏شود و به نور فطرت باز مي‏گردد.
استاد اخلاق، شيخ محمد بهاري در مورد توبه مي‏فرمايد:
همچنان که اگر کسي سمي خورده باشد، اگر طالب صحت بدنش است لازم است بر او که فوري دست و پايي کند و آن سم را به قي و غيره از بدن خود خارج بسازد و اگر مسامحه کرد، او را دفعة هلاک خواهد کرد، سمومات معاصي نيز چنين است که اگر مسامحه از توبه شود، بسا مي‏شود که فورا مي‏ميرد و ختم به شر مي‏شود. «نعوذ باللّه‏ جميع انبيا و اوليا» عمده ترسشان در دار دنيا، از سوء خاتمه بوده است.
با توبه مي‏توان ظلمت‏هاي دروني را به روشني تبديل کرد و به سوي فطرت پاک حقيقت‏جوي خود بازگشت و درصدد جبران گذشته برآمد و به سفارش‏هايي که در باب توبه وارد شده است، عمل کرد. البته خواندن و يادآوردن داستان توبه کنندگان راستين که با عزم و اراده‏اي استوار از گرداب گناه بالا آمده‏اند، مي‏تواند الگوي خوبي براي توبه‏کاران باشد. توبه کننده، در حقيقت مهاجر الي اللّه‏ است؛ زيرا توانسته است به وسيله توبه از گناهان و ناپاکي‏ها دوري گزيند. انسان اگر از گناه پشيمان شود، گام نخست را براي پاکي وجودش برداشته است و اين توفيق را نبايد ناديده گيرد. خوب است فرد گناهکار بداند که رسول گرامي اسلام صلي‏الله‏عليه‏و‏آله مي‏فرمايد:
«التّائبُ مِنَ الذّنبِ کَمَن لاذَنبَ لَهُ؛ بازگشت کننده از گناه، مانند کسي است که گناهي بر او نباشد».
چه بسا انسان تصميم به توبه مي‏گيرد و نفس اماره را شکست مي‏دهد، ولي شيطان او را فريب مي‏دهد و پيشنهاد امروز و فردا را به او مي‏کند که شيطان از اين راه بسياري از انسان‏ها را از توفيق توبه باز مي‏دارد.
هنگامي که باب قبول توبه باز شد، شيطان از تسلط به انسان نااميد گشت، ولي راه چاره را در اين ديد که انسان‏ها را با آرزوي «توبه صحيح و کامل» فريب دهد و توبه آنان را تا هنگام مرگ به تأخير اندازد.
پيامبر خدا صلي‏الله‏عليه‏و‏آله‏وسلم درباره اهميت توبه جوان مي‏فرمايد: «ما مِنْ شَيْ‏ءٍ أَحَبُّ اِلَي اللّه‏ِ مِنْ شابٍّ تائِبٍ؛ هيچ چيز نزد خدا، محبوب‏تر از جوان توبه کننده نيست».
براي انسان چيزي لذت بخش‏تر از اين نيست که خداوند او را دوست مي‏دارد و انسان توبه‏کار نيز شامل اين لطف الهي است: «اِنّ اللّه‏ يُحبُّ التَوّابينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرينَ؛ خداوند توبه‏کاران و پاکيزگان را دوست دارد». (بقره: 222)
جواني بهترين سن توبه است و البته موقعيت هر سني براي توبه، بهتر از سن بالاتر است و نبايد توبه را لحظه‏اي به تأخير انداخت، نبايد منتظر شب جمعه، شب قدر، صحراي عرفات، ماه محرم و يا... شد. رساندن اين پيام در قالب تفسير مناجات پرشکوه «تائبين» در اوقات مناسب به ويژه هنگامي که آمادگي روحي براي توبه وجود دارد، مي‏تواند از مؤثرترين برنامه‏هاي تربيتي باشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image