انرژي کل 2000 کيلوکالري
مواد لازم:
روغن مايع/ 2 قاشق سوپخوري
نان تست/ 6 عدد
کره/ 50 گرم
زرده تخم مرغ/ 2 عدد
تخم مرغ/ 1 عدد
شکر/ 3 قاشق سوپخوري
خامه/ 50 گرم
رنده پوست ليموترش/ يک دوم قاشق چايخوري
دارچين/ 1 قاشق چايخوري
ميوه هاي خشک خرد کرده/ 2 قاشق سوپخوري
مغزبادام، پسته و بادام هندي/ 50گرم
کشمش بي دانه/ 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
کف ظرف ديواره کوتاه نسوزي را با روغن مايع چرب کنيد. لبه نان هاي تست را ببريد و برش بزنيد تا مثلثي شود. سپس به صورت عمودي کف ظرف بچينيد. کره را روي حرارت قرار دهيد و پس از آنکه ذوب شد، با دقت روي تمام اسلايس هاي تست بريزيد. زرده هاي تخم مرغ را به همراه يک عدد تخم مرغ کامل داخل کاسه اي بريزيد و با چنگال بزنيد. سپس شکر، خامه، رنده پوست ليموترش و دارچين را بيفزاييد و کاملاً هم بزنيد. حالا تمامي ميوه هاي خشک و مغزها را در اين سس بريزيد و ترکيب آماده شده را بين نان هاي تست و سطح نان ها بريزيد تا کاملاً آغشته به سس شود. سپس ظرف نان هاي تست را ابتدا نيم ساعت در يخچال و بعد در طبقه وسط فر(که از قبل گرم شده است)با حرارت 180درجه سانتيگراد و به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا سطح تست ها طلايي شود و آجيل ها برشته گردند.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90