انرژي کل 1200 کيلو کالري
 مواد لازم:
  
 پياز/ 2عدد
 کره/ 50 گرم
 آرد / 1 قاشق سوپخوري
 آب گوشت/ 1 ليتر
 کلم بروکلي/ 300 گرم
 گوجه فرنگي خرد شده/ 2 عدد
 پودر آويشن و جوز هندي/ يک چهار قاشق چايخوري
 نمک و فلفل/ به ميزان لازم
 آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
 شير/ 1 پيمانه
 خامه/ 100 گرم 
روش تهيه:
  
 پياز را ريز خرد کنيد و به همراه کره روي حرارت قرار دهيد تا پيازها نرم شود. سپس آرد را بيفزاييد و هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود. حالا آب گوشت را کم کم اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. اکنون کلم بروکلي را خرد کنيد، گوجه فرنگي، آويشن، نمک، جوزهندي و فلفل را نيز بيفزاييد و زمان بدهيد تا پخته شود. در پايان، آبليمو را نيز به مواد اضافه کنيد و پس از ده دقيقه تمام مواد را ميکس نماييد. سپس شير و خامه را با هم ترکيب کنيد و به سوپ بيفزاييد. پس از چند جوش، شعله را خاموش نماييد. اکنون سوپ را در ظرف بکشيد و روي آن را با کلم بروکلي خرد شده، مقداري خامه و پودر آويشن تزئين کنيد. 

 منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90