انرژي کل 1200 کيلو کالري
مواد لازم:
پياز/ 2عدد
کره/ 50 گرم
آرد / 1 قاشق سوپخوري
آب گوشت/ 1 ليتر
کلم بروکلي/ 300 گرم
گوجه فرنگي خرد شده/ 2 عدد
پودر آويشن و جوز هندي/ يک چهار قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
شير/ 1 پيمانه
خامه/ 100 گرم
روش تهيه:
پياز را ريز خرد کنيد و به همراه کره روي حرارت قرار دهيد تا پيازها نرم شود. سپس آرد را بيفزاييد و هم بزنيد تا خامي آرد گرفته شود. حالا آب گوشت را کم کم اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. اکنون کلم بروکلي را خرد کنيد، گوجه فرنگي، آويشن، نمک، جوزهندي و فلفل را نيز بيفزاييد و زمان بدهيد تا پخته شود. در پايان، آبليمو را نيز به مواد اضافه کنيد و پس از ده دقيقه تمام مواد را ميکس نماييد. سپس شير و خامه را با هم ترکيب کنيد و به سوپ بيفزاييد. پس از چند جوش، شعله را خاموش نماييد. اکنون سوپ را در ظرف بکشيد و روي آن را با کلم بروکلي خرد شده، مقداري خامه و پودر آويشن تزئين کنيد.
منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90