جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لازانيا با سس ناپليتن
-(8 Body) 
لازانيا با سس ناپليتن
Visitor 874
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل 1800 کيلوکالري

مواد لازم:
 

پياز/ 1 عدد
روغن مايع/ 2قاشق سوپخوري
سينه مرغ/ 1 عدد متوسط
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز خلالي خرد شده/ 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق سوپخوري
نمک ،فلفل سياه و پودر تخم گشنيز/ 1قاشق چايخوري
آب مرغ/ 250 ميلي ليتر
سرکه/ 2 قاشق سوپخوري
شکر/ 2 قاشق سوپخوري
لازانياي گرد/ 1 بسته
پنير موزارلا/ 150 گرم

روش تهيه:
 

پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد تا سبک شود .سپس مرغ را که به صورت مکعبي خرد نموده ايد، بيفزاييد و تفت دهيد. حالا فلفل دلمه اي، رب گوجه فرنگي، کمي نمک، فلفل و پودر تخم گشنيز را بيفزاييد. اکنون آب مرغ را افزوده، اجازه دهيد تا کاملاً پخته شود. بعد سرکه و شکر را نيز اضافه کنيد و شعله را خاموش نماييد.
در قابلمه اي مناسب، حدود 2 ليتر آب بريزيد و پس از آنکه به جوش آمد، مقداري نمک و روغن و بعد لازانيا را اضافه نماييد تا نرم شود. کف ظرف نسوزي را کمي چرب کنيد و يک لايه لازانيا قرار دهيد و روي آن مقداري از مايه مرغ بريزيد و کمي پنير بپاشيد. سپس يک ورق لازانيا روي آن قرار دهيد و همين کار را تکرار نماييد تا لايه آخر که بايد لازانيا قرار گيرد. سپس در ظرف را ببنديد و آن را در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه قرار دهيد.

منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image