مواد لازم :
پودرژله آماده: 2بسته يا200گرم
آب جوش: 500ميلي ليتر(2پيمانه)
آب سرد: 250ميلي ليتر(1پيمانه)
مخلوطي از ميوه هاي مختلف مانند توت فرنگي، شاتوت و انگور: 300گرم
روش تهيه :
پودر ژله تمشک يا توت فرنگي را در ظرفي بريزيد. آب جوش را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا پودر ژله در آب حل شود. براي بهتر حل شدن ژله، ظرف را روي بخار آب جو ش قرار دهيد. سپس آب سرد را بيفزائيد قالب مورد نظر را مرطوب کنيد و در فريزر قرار دهيد(بدون آب) تا کاملا سرد شود. اين کار به زودتر بسته شدن و همچنين راحت جدا شدن ژله از قالب کمک مي کند. مقداري از ژله حل شده را در قالب بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. آنگاه مقداري ميوه روي ژله بچينيد و دوباره کمي ژله بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا نيم بند شود. با باقيمانده ژله و ميوه، قالب را پر کنيد و به مدت 3-4ساعت و يا تا زماني که ژله کاملا سفت شود، در يخچال قرار دهيد.
ظرف مخصوص سرو را کمي مرطوب کنيد. قالب ژله را ابتدا لحظه اي در آب جو ش قرار دهيد و بعد در ظرف مورد نظر برگردانيد.
يادآوري1: مرطوب کردن بشقاب، کمک مي کند تا اگر ژله در وسط ظرف قرار نگرفت، بتوانيد ان را جابه جا کنيد.
يادآوري 2: مي توانيد ژله را با خامه فرم گرفته و ميوه تزئين کنيد.
منبع: مجله دنياي زنان 63