| 
			
				
	
				
					
    ترين کارامل با گردو
	 
				 
				
					
	
		
				
					
						
         -(8 Body) 
					 | 
				 
				
					
						
                                
                                    
                                        
                                        
                                            ترين کارامل با گردو 
                                            
                                                Visitor
                                                928
                                             
                                            
                                            
                                                Category:
											دنياي فن آوري
                                             
                                         
                                     
                                    
                                            مواد لازم:   کيک کره اي : 1عدد  شکر: 180گرم  آب: 115ميلي ليتر  خامه ساده: 150گرم  گردوي خرد شده و بوداده : 120گرم  شکلات شيري ذوب شده : 100 گرم  خامه فرم گرفته: 225گرم  خامه فرم گرفته : 150گرم  محلول نسکافه:  نسکافه: 3قاشق چايخوري  آب جوش: يک چهارم پيمانه   کرم شکلات:  شکلات سياه: 150گرم  خامه ساده: 150گرم  شکلات سفيد ذوب شده: 100گرم  روش تهيه:   داخل کيک را خالي کنيد به طوري که از کف و ديواره کيک به قطر1سانتيمتر باقي بماند. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانيد تا شکر کارامل شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و خامه ساده را به آن اضافه کنيد و دوباره روي اجاق بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا کرم صاف و يکدست شود. سپس گردو را بيفزائيد و از روي اجاق برداريد تا خنک شود. آنگاه شکلات ذوب و خنک شده و خامه فرم گرفته(225گرم)را به مواد اضافه کنيد. داخل قالب کيک را با نايلون محافظ بپوشانيد و کيک را داخل آن قرار دهيد. کيک را با نسکافه حل شده در آب جوش مرطوب و نيمي از مواد را داخل کيک بريزيد و خامه فرم گرفته(150گرم)را روي آن صاف کنيد. و بقيه مواد را روي خامه بريزيد و صاف کنيد و برشي از کيک روي آن بگذاريد. بعد به مدت 4ساعت در يخچال قرار دهيد. تا سفت شود.پس از آن، دسر را در ظرف زيبائي برگردانيد و نايلون محافظ را از آن جدا کنيد و کرم شکلات را روي کيک بماليد و دوباره به مدت 30دقيقه در يخچال بگذاريد.  روش تهيه کرم شکلات:   شکلات سياه را به روش بن ماري ذوب کنيد و خامه را به آن بيفزائيد. بعد هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. در نهايت شکلات سفيد را ذوب کنيد و روي آن بريزيد و پس از خنک شدن مصرف کنيد.  يادآوري: کرم شکلات را پس از خنک شدن بپوشانيد و در يخچال بگذاريد تا فرم خود را حفظ کند.  منبع:مجله دنياي زنان 63
                                     
                                 
							
					 | 
				 
				
					| 
						
 
 
	
	
 
					 | 
				 
			
	 
	
				 
	
			 
				
			 |