|
ترين کارامل با گردو
-(1 Body)
|
ترين کارامل با گردو
Visitor
839
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: کيک کره اي : 1عدد شکر: 180گرم آب: 115ميلي ليتر خامه ساده: 150گرم گردوي خرد شده و بوداده : 120گرم شکلات شيري ذوب شده : 100 گرم خامه فرم گرفته: 225گرم خامه فرم گرفته : 150گرم محلول نسکافه: نسکافه: 3قاشق چايخوري آب جوش: يک چهارم پيمانه کرم شکلات: شکلات سياه: 150گرم خامه ساده: 150گرم شکلات سفيد ذوب شده: 100گرم روش تهيه: داخل کيک را خالي کنيد به طوري که از کف و ديواره کيک به قطر1سانتيمتر باقي بماند. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانيد تا شکر کارامل شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و خامه ساده را به آن اضافه کنيد و دوباره روي اجاق بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا کرم صاف و يکدست شود. سپس گردو را بيفزائيد و از روي اجاق برداريد تا خنک شود. آنگاه شکلات ذوب و خنک شده و خامه فرم گرفته(225گرم)را به مواد اضافه کنيد. داخل قالب کيک را با نايلون محافظ بپوشانيد و کيک را داخل آن قرار دهيد. کيک را با نسکافه حل شده در آب جوش مرطوب و نيمي از مواد را داخل کيک بريزيد و خامه فرم گرفته(150گرم)را روي آن صاف کنيد. و بقيه مواد را روي خامه بريزيد و صاف کنيد و برشي از کيک روي آن بگذاريد. بعد به مدت 4ساعت در يخچال قرار دهيد. تا سفت شود.پس از آن، دسر را در ظرف زيبائي برگردانيد و نايلون محافظ را از آن جدا کنيد و کرم شکلات را روي کيک بماليد و دوباره به مدت 30دقيقه در يخچال بگذاريد. روش تهيه کرم شکلات: شکلات سياه را به روش بن ماري ذوب کنيد و خامه را به آن بيفزائيد. بعد هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. در نهايت شکلات سفيد را ذوب کنيد و روي آن بريزيد و پس از خنک شدن مصرف کنيد. يادآوري: کرم شکلات را پس از خنک شدن بپوشانيد و در يخچال بگذاريد تا فرم خود را حفظ کند. منبع:مجله دنياي زنان 63
|
|
|