جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترين کارامل با گردو
-(1 Body) 
ترين کارامل با گردو
Visitor 838
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
کيک کره اي : 1عدد
شکر: 180گرم
آب: 115ميلي ليتر
خامه ساده: 150گرم
گردوي خرد شده و بوداده : 120گرم
شکلات شيري ذوب شده : 100 گرم
خامه فرم گرفته: 225گرم
خامه فرم گرفته : 150گرم
محلول نسکافه:
نسکافه: 3قاشق چايخوري
آب جوش: يک چهارم پيمانه
کرم شکلات:
شکلات سياه: 150گرم
خامه ساده: 150گرم
شکلات سفيد ذوب شده: 100گرم
روش تهيه:
داخل کيک را خالي کنيد به طوري که از کف و ديواره کيک به قطر1سانتيمتر باقي بماند. شکر و آب را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانيد تا شکر کارامل شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و خامه ساده را به آن اضافه کنيد و دوباره روي اجاق بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا کرم صاف و يکدست شود. سپس گردو را بيفزائيد و از روي اجاق برداريد تا خنک شود. آنگاه شکلات ذوب و خنک شده و خامه فرم گرفته(225گرم)را به مواد اضافه کنيد. داخل قالب کيک را با نايلون محافظ بپوشانيد و کيک را داخل آن قرار دهيد. کيک را با نسکافه حل شده در آب جوش مرطوب و نيمي از مواد را داخل کيک بريزيد و خامه فرم گرفته(150گرم)را روي آن صاف کنيد. و بقيه مواد را روي خامه بريزيد و صاف کنيد و برشي از کيک روي آن بگذاريد. بعد به مدت 4ساعت در يخچال قرار دهيد. تا سفت شود.پس از آن، دسر را در ظرف زيبائي برگردانيد و نايلون محافظ را از آن جدا کنيد و کرم شکلات را روي کيک بماليد و دوباره به مدت 30دقيقه در يخچال بگذاريد.
روش تهيه کرم شکلات:
شکلات سياه را به روش بن ماري ذوب کنيد و خامه را به آن بيفزائيد. بعد هم بزنيد تا صاف و يکدست شود. در نهايت شکلات سفيد را ذوب کنيد و روي آن بريزيد و پس از خنک شدن مصرف کنيد.
يادآوري: کرم شکلات را پس از خنک شدن بپوشانيد و در يخچال بگذاريد تا فرم خود را حفظ کند.
منبع:مجله دنياي زنان 63
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image