مواد لازم
لازانيا: / 10ورق
گوشت چرخکرده: / 200گرم
پياز داغ: / 2قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد کرده: /3قاشق سوپخوري
قارچ خرد کرده: / 100گرم
نمک و فلفل: / به مقدار لازم
آويشن: / 1قاشق چايخوري
سس سفيد: / 2پيمانه
پنيرپيتزا: / 2پيمانه
رب گوجه فرنگي: / 1قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ورق هاي لازانيا را در آب بپزيد. گوشت را با پياز تفت دهيد. فلفل دلمه اي، قارچ، نمک، فلفل و آويشن را به آن بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. ورق هاي لازانيا را به شکل بعلاوه(+)بچينيد و يک قاشق سوپخوري از مواد وسط ورق هاي لازانيا بگذاريد و مقداري کمي سس سفيد و پنير را بيفزائيد و خمير را يک در ميان روي هم بياوريد. لقمه ها را در روغن سرخ کنيد و يا در فر175درجه ي سانتيگراد350درجه ي فارنهايت، به مدت 20دقيقه بپزيد . قبل از گذاشتن لقمه ها در فر، مي توا ن روي آن کمي سس سفيد و پنير ريخت.
منبع:مجله دنياي زنان 63