مواد لازم 
 لازانيا: / 10ورق
 گوشت چرخکرده: / 200گرم
 پياز داغ: / 2قاشق سوپخوري 
 فلفل دلمه اي خرد کرده: /3قاشق سوپخوري
 قارچ خرد کرده: / 100گرم
 نمک و فلفل: / به مقدار لازم 
 آويشن: / 1قاشق چايخوري
 سس سفيد: / 2پيمانه 
 پنيرپيتزا: / 2پيمانه 
 رب گوجه فرنگي: / 1قاشق سوپخوري  

 روش تهيه: 
 ورق هاي لازانيا را در آب بپزيد. گوشت را با پياز تفت دهيد. فلفل دلمه اي، قارچ، نمک، فلفل و آويشن را به آن بيفزائيد و از روي حرارت برداريد. ورق هاي لازانيا را به شکل بعلاوه(+)بچينيد و يک قاشق سوپخوري از مواد وسط ورق هاي لازانيا بگذاريد و مقداري کمي سس سفيد و پنير را بيفزائيد و خمير را يک در ميان روي هم بياوريد. لقمه ها را در روغن سرخ کنيد و يا در فر175درجه ي سانتيگراد350درجه ي فارنهايت، به مدت 20دقيقه بپزيد . قبل از گذاشتن لقمه ها در فر، مي توا ن روي آن کمي سس سفيد و پنير ريخت. 
منبع:مجله دنياي زنان 63