مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 200گرم
پياز: 1عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب گوشت: 1ليتر
آب جوش: 1ليتر
مواد لازم براي تهيه خمير:
آرد: 200گرم
تخم مرغ : 1عدد
نمک: يک دوم قاشق چايخوري
آب: 100ميلي ليتر
مواد لازم براي تهيه سس
ماست: 200گرم
سير : 3حبه
فلفل قرمز: 1قاشق چايخوري
کره: 25گرم
نعناع خشک : 1قاشق چايخوري
روش تهيه
آرد را درون ظرف بريزيد و در وسط آن حفره اي ايجاد کنيد. سپس تخم مرغ و نمک را با آب به آن بيفزائيد و خمير کنيد. چنانچه خمير شل باشد، مي توان آرد اضافه کرد و خمير را خوب ورز داد. حالا خمير را به مدت نيم ساعت زير پوشش قرار دهيد. گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و ورز دهيد. سپس خمير را به چندين چونه تقسيم کنيد. روي سطحي که مي خواهيد خمير را باز کنيد، آرد بپاشيد و خمير را نازک باز کنيد. و به صورت مربع هاي دوسانتي متري برش بزنيد. حالا روي هر برش قدري از گوشت آماده شده بگذاريد و از چهار گوشه، خمير را به هم بچسبانيد تا تقريبا شکل ستاره پيدا کند. خميرها که آماده شد، آنها را به مدت ده دقيقه با حرارت 170درجه ي سانتيگراد داخل فر قرار دهيد. سپس آب جوش و آب گوشت را روي حرارت قرار دهيد و مانتي هاي آماده را در آن بريزيد و بگذاريد خمير بپزد و تقريباً آب آن کم شود. آنگاه خميرها را در ظرفي بريزيد، حالا سس آماده شده را روي آن بريزيد و ميل کنيد.
روش تهيه سس
ماست و نعناع و سير را با هم مخلوط و کره را کمي دا غ کنيد. بعد فلفل قرمز را بيفزائيد و مخلوط ماست و نعناع و سير را روي خميرها بريزيد. سپس کره و فلفل قرمز را روي ان اضافه نماييد و ميل کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان 63