مواد لازم :
 سيب زميني: 1کيلوگرم
 روغن مايع: 6قاشق سوپخوري
 پياز: 2عدد
 فلفل دلمه اي سبز: 1عدد
 پودر سير: يک دوم قاشق چايخوري
 گوجه فرنگي: 2عدد
 ذرت: 1پيمانه 
 جعفري خرد کرده: 2قاشق سوپخوري
 تخم مرغ : 4عدد
 نمک : مقداري
 ادويه ي مخصوص: يک دوم قاشق چايخوري 

 روش تهيه 
 سيب زميني ها را بعد از پوست گرفتن، به صورت ورقه هاي بسيار نازک خرد کنيد. روغن را داغ نمائيد و سيب زميني ها را به صورت ورقه اي در آن بچينيد و کمي سرخ کنيد. پياز و فلفل دلمه اي را نيز به صورت ريز خرد کنيد و همراه با پودر سير، کمي تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي ها را خرد کنيد. آنگاه ذرت آبپز شده را همراه با جعفري به مواد ياد شده بيفزائيد. تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و با نمک و ادويه، خوب هم بزنيد تا مزه دار شود. آنگاه پس از چيدن سيب زميني ها در يک رديف از تابه، با مايه ي پياز، فلفل، گوجه فرنگي و ذرت، وسط آن را پر کنيد و در رديف آخر، مجددا سيب زميني ها ي ورقه شده را بچينيد. در انتها مايه ي به دست آمده از تخم مرغ ها را بيفزائيد و براي 15دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا کاملا خودش را ببندد. حالا آن را از روي شعله برداريد. قسمت گريل فر را به صورت در باز و به مدت 5تا10دقيقه روشن کنيد. تا سطح آن طلائي رنگ شود. 
منبع:مجله دنياي زنان 63