جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي عروس
-(2 Body) 
ترشي عروس
Visitor 1059
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوجه فرنگي: 4کيلوگرم
بادمجان: 100گرم
لوبيا سبز: 200گرم
کرفس: 100گرم
گل کلم : 200گرم
هويج : 200 گرم
سيب ترشي: 200گرم
به : 1عدد
فلفل سبز تند: 100گرم
سير: 100گرم
پياز: 100گرم
سيب درختي: 2عدد
خيار ريز قلمي: 5عدد
سبزي معطر: 1 کيلوگرم پاک شده
پودر کلپر: 1قاشق غذاخوري
سرکه ي انگور: 1ليتر
سياه دانه: 3قاشق غذاخوري
نمک: 1/5قاشق غذاخوري

 ترشي عروس

روش تهيه:
ابتدا گوجه را له کنيد و با کمي نمک بگذاريد به مدت 10تا12ساعت بماند. بعد آن را چنگ بزنيد و داخل آبکش بريزيد و صاف کنيد. مواد صاف شده را با شعله ي کم به مدت 40دقيقه بجوشانيد. بعد بادمجان را خرد کنيد و با پوست کمي آب پز کنيد تا تلخي آن گرفته شود. لوبيا سبز و کرفس را با هم به مدت 10دقيقه بخار پز کرده و اجازه دهيد تا خنک شود. بقيه ي مواد را نيز به شکل دلخواه خرد کنيد و روي پارچه، آب آن را بگيريد . بعد سبزي تميز و خرد شده را با سياهدانه و گلپر و نمک داخل آب گوجه ي از قبل جوشيده بريزيد و بعد از 5دقيقه خاموش کنيد و بقيه ي مواد خرد کرده را در آن بريزيد. سرکه را جداگانه به مدت 5دقيقه بجوشانيد و روي بقيه ي مواد بريزيد و هم بزنيد و اگر نمک آن کم بود، اضافه کنيد. اين ترشي،15روز بعد آماده است و در دماي 15تا17درجه بايد نگهداري شود.
منبع: مجله دنياي زنان 63
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image