مواد لازم: 
 ژامبون خرد شده: 300گرم
 خيار شور خرد شده: 200گرم
 نخود فرنگي : يک دوم قوطي
 سيب زميني پخته ي رنده شده: 500گرم
 تخم مرغ پخته: 4تا5عدد
 نمک و فلفل: به مقدار لازم
 سس مايونز: به مقدار لازم 
 ورقه ي ژامبون براي پيچيدن: 16ورق
 پوره ي سيب زميني: براي تزئين مقداري  

 روش تهيه: 
 ژامبون خرد شده را همراه با خيار شور، نخودفرنگي و سيب زميني پخته و رنده شده و همچنين تخم مرغ پخته ي رنده شده و نمک و فلفل با سس مايونز مخلوط کنيد. ورقه هاي ژامبون را برداريد و مقداري از مايه در وسط آن قرار دهيد. و مانند قيف بپيچانيد. بعد رويش را با پوره ي سيب زميني که در قيف خامه پاش ريخته ايد نقش بدهيد و يک نخود فرنگي روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب، همه ي آنها را آماده کنيد و در اطراف ظرف گرد و مسطح قرار دهيد . اضافه سالاد را مانند تپه اي در وسط ظرف قرار دهيد و رويش سس مايونز بماليد و نخود فرنگي بچينيد و يک گل گوجه فرنگي هم در وسط آن قرار دهيد و مطابق شکل تزئين کنيد . سپس سرو نمائيد. 
منبع:مجله دنياي زنان 63