مواد لازم:
ژامبون خرد شده: 300گرم
خيار شور خرد شده: 200گرم
نخود فرنگي : يک دوم قوطي
سيب زميني پخته ي رنده شده: 500گرم
تخم مرغ پخته: 4تا5عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سس مايونز: به مقدار لازم
ورقه ي ژامبون براي پيچيدن: 16ورق
پوره ي سيب زميني: براي تزئين مقداري
روش تهيه:
ژامبون خرد شده را همراه با خيار شور، نخودفرنگي و سيب زميني پخته و رنده شده و همچنين تخم مرغ پخته ي رنده شده و نمک و فلفل با سس مايونز مخلوط کنيد. ورقه هاي ژامبون را برداريد و مقداري از مايه در وسط آن قرار دهيد. و مانند قيف بپيچانيد. بعد رويش را با پوره ي سيب زميني که در قيف خامه پاش ريخته ايد نقش بدهيد و يک نخود فرنگي روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب، همه ي آنها را آماده کنيد و در اطراف ظرف گرد و مسطح قرار دهيد . اضافه سالاد را مانند تپه اي در وسط ظرف قرار دهيد و رويش سس مايونز بماليد و نخود فرنگي بچينيد و يک گل گوجه فرنگي هم در وسط آن قرار دهيد و مطابق شکل تزئين کنيد . سپس سرو نمائيد.
منبع:مجله دنياي زنان 63