جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
يک کاسه سالاد انرژي
-(7 Body) 
يک کاسه سالاد انرژي
Visitor 842
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي شش نفر:
 

انبه: دو عدد
آناناس: 250 گرم
سينه ي مرغ: يک دوم
پياز کوچک: يک عدد
نخود فرنگي: يک پيمانه
ذرت شيرين: يک پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز: يک عدد
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه ي سس:
 

سس مايونز کم چرب: يک قاشق غذاخوري
سرکه: يک چهارم پيمانه
روغن زيتون: يک چهارم پيمانه
آب آناناس: يک چهارم پيمانه
يادم مي آيد وقتي بچه بودم و براي اولين بار ميوه ي انبه را ديدم از شکل و شمايل و به خصوص رنگ آن خيلي خوشم آمد. فکر کردم اين هم بايد احتمالاً نوعي خربزه يا طالبي باشد. بنابراين يک چاقو برداشتم و اقتادم به جان ميوه و سعي کردم آن را از وسط نصف کنم. هر چه زور زدم نشد که نشد. بعد از تلاش هاي بي فايده وقتي به مادرم اعتراض کردم، با خنده به من گفت که وسط اين ميوه يک هسته بزرگ است که نمي شود آن را حتي با چاقو هم نصف کرد. تا زه فهميدم اين ميوه با صيفي جاتي که من فکر مي کردم فرق مي کند. حالا از آن موضوع 20سالي مي گذرد و ديگر اين ميوه يکي از ميوه هاي مورد علاقه من و خانواده ام شده و به محض آن که انبه به بازار مي آيد آن را نه تنها به خاطر طعم و مزه بلکه به خاطر خواصي که براي بچه ها دارد، مي خرم و علاوه بر مصرف به صورت معمول، از آن براي پخت انواع و اقسام غذاها استفاده مي کنم. اين سالاد هم سالادي پرانرژي و پرخاصيت از همين نوع است که آن را مي توان به عنوان اشم هم مورد استفاده قرارداد.

يک کاسه سالاد انرژي

طرز تهيه:
 

1- ابتدا سينه ي مرغ را شسته و داخل سبدي قرار دهيد تا آب اضافي آن خارج شود. سپس پياز را پوست گرفته و به صورت خلالي خرد کنيد حالا در يک قابلمه مناسب کمي آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. بعد مرغ را داخل آن گذاشته و کمي نمک و زردچوبه هم بيفزاييد. حالا پيازها را داخل قابلمه حاوي مرغ بريزيد و بگذاريد تا پخته شود. بعد از آنکه مرغ پخته شد بگذاريد تا آب آن کاملاً بخار شود. سپس مرغ را از داخل آب خارج کنيد و بگذاريد تا سرد شود. بعد از سرد شدن آنها را با دست ريش ريش کرده و داخل کاسه مناسبي بريزيد.
2- در مرحله بعد نخود فرنگي ها را داخل قابلمه مناسبي بريزيد و کمي آب به آن اضافه کرده و روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. اگر مي خواهيد از ذرت کنسروي استفاده کنيد که کارتان راحت تر است ولي اگر در يخچال بلال داريد دانه هاي آن را جدا کنيد و در ظرفي حاوي مقداري آب بپزيد.
بعد از آنکه از پخت اين مواد مطمئن شديد، آنها را داخل سبدي بريزيد و اجازه دهيد تا آبشان خارج شود.
نکته: براي اينکه رنگ نخود فرنگي تغيير نکند هنگام پخت در قابلمه را نگذاريد.
3- فلفل دلمه اي را شسته و تخم هاي آن را خارج کنيد. بعد آن را به قطعات ريز خرد کنيد. حالا نوبت پوست گرفتن انبه هاست. انبه ها را با چاقويي تيز پوست بگيريد و بعد از جدا کردن پوست از گوشت، آنها را به قطعات چهارگوش ريز تقسيم کنيد. ماده ي بعدي آناناس است. اکر از کمپوت آناناس استفاده مي کنيد آنها را از داخل آب خارج کرده و به صورت چهار گوش خرد کنيد. در غير اين صورت آناناس تازه هم براي اين سالاد مناسب است. پوست آناناس را بکنيد و مقداري از گوشت آن را خرد کنيد.
4- بعد از آنکه مواد اوليه را آماده کرديد آنها را داخل کاسه اي که مرغ ها را ريخته بوديد بريزيد و با يکديگر خوب مخلوط کنيد.
5- بعد از مخلوط کردن مواد، نوبت درست کردن سس است. در اين مرحله مايونز را داخل کاسه مناسبي بريزيد و آن را در آب آناناس حل کنيد. سپس روغن زيتون و سرکه را هم افزوده و مواد را خوب با يکديگر مخلوط کنيد و زماني که مي خواهيد سالاد را سرو کنيد سس را روي آن بريزيد.
نکته: در صورتي که با کمبود وقت مواجه هستيد مي توانيد از کنسرو نخود فرنگي استفاده کنيد.
نکته: ترجيحاً از انبه اي استفاده کنيد که خيلي رسيده نباشد تا موقع خرد کردن له نشود.
منبع: دو هفته نامه ي همشهري مثبت، شماره ي 174.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image