با استفاده از انبه شما مي توانيد دسرها و شيريني هاي مختلفي درست کنيد. يکي از اين دسرهاي خوشمزه و مناسب براي عصرانه موس انبه است.
مواد لازم براي شش نفر:
گوشت انبه: 350 گرم
آب پرتقال: يک قاشق سوپ خوري
آب ليمو ترش: يک قاشق سوپ خوري
تخم مرغ: سه عدد
شکر: يک چهارم پيمانه
پودر ژلاتين: يک و يک دوم قاشق سوپ خوري
آب: يک سوم پيمانه
خامه ي فرم گرفته: 300 گرم
طرز تهيه:
1- ابتدا قالبي به گنجايش يک دوم پيمانه را آماده کرده و آن را با روغن مايع چرب کنيد. سپس انبه را داخل مخلوط کن بريزيد و اب پرتقال و آب ليمو را به آن اضافه کنيد. بعد دستگاه را روشن کنيد تا انبه به صورت پوره درآيد. حالا پوره انبه را داخل صافي بريزيد و آن را صاف کنيد. پس از آن، مايه صاف شده را در ظرف مناسبي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد. در اين زمان بلافاصله ظرف را از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد و اجازه دهيد تا کمي خنک شود.
2- زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا کرده، سپس زرده ها را داخل کاسه مناسبي بريزيد. شکر را هم اضافه کنيد و مواد را با همزن مخلوط کنيد. پس از آن ظرف را روي کتري در حال جوش قرار داده و به هم زدن ادامه دهيد تا به اصطلاح سبک شود. بعد ظرف حاوي زرده هاي تخم مرغ را از روي کتري برداشته و بگذاريد تا خنک شود. حالا مايه انبه را به آن بيفزاييد و مواد را خوب با يکديگر مخلوط کنيد.
3- در اين فاصله آب را در ظرف مناسبي ريخته و پودر ژلاتين را داخل آن بريزيد. بعد با چنگال کمي هم بزنيد و سپس روي کتري آب قرار دهيد تا بلورهاي ژلاتين خوب حل شوند. در صورتي که اين بلورها حل نشدند، آنها را از صافي عبور دهيد. حالا ظرف را از روي کتري برداشته و اجازه دهيد تا سرد شود. بعد از آنکه ژلاتين آماده شد آن را به مايه زرده تخم مرغ، شکر و انبه اضافه کرده و خوب با يکديگر مخلوط کنيد.
4- سفيده هاي تخم مرغ را خوب بزنيد تا از ظرف نريزد و در ظرف ديگري خامه فرم گرفته را هم با همزن بزنيد. حالا خامه را به سفيده اضافه کرده و با يکديگر مخلوط کنيد و به مايه اوليه (زرده تخم مرغ، شکر، انبه و ژلاتين) بيفزاييد. بعد مواد را با قاشق مخلوط کرده و داخل قالب مخصوص بريزيد. پس از آن قالب را در يخچال قرار دهيد و به مدت هشت تا ده ساعت بگذاريد تا خوب سفت شود.
منبع:: دو هفته نامه ي همشهري مثبت، شماره ي 174.